6.2 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCostel Gâlcă, ușor nemulțumit de joc. Măldărășanu, împăcat cu remiza

Costel Gâlcă, ușor nemulțumit de joc. Măldărășanu, împăcat cu remiza

-

Universitatea Craiova și AFC Hermannstadt au remizat „alb“ la Sibiu, în prima etapă a noului sezon de Superligă.

Antrenorul Științei, Costel Gâlcă, a admis că echipa mai are nevoie de puțin timp ca să-și intre în ritm. El s-a declarat nemulțumit de randamentul din prima repriză, a apreciat creșterea din joc în cea de-a doua parte, dar lipsa golului îl îngrijorează. Acesta a comentat și netitularizarea lui Alex Mitriță și a încheiat spunând că mai așteaptă jucători noi.

„În prima repriză am jucat foarte slab. Hermannstadt a fost mai bună atunci, putea să marcheze. În a doua repriză am jucat cu mai multă intensitate și ne-am creat ocazii de gol, puteam să marcăm. Cred că trebuie să jucăm 90 de minute bine, să fim mai constanți.

V-am mai spus și la începutul meciului. Sunt jucători care puteau să joace titulari, însă nu au făcut toate antrenamentele. Astfel că nu au putut intra de la început. E bine ca jucătorii să aibă personalitate, îmi place asta, îmi place să arate asta pe teren. În vestiar, eu sunt acela cu personalitate.

Mă aștept să arătăm din ce în ce mai bine, să recuperăm jucătorii, să-i aducem la un nivel cât mai bun. Eu sper să mai vină jucători“, a spus Costel Gâlcă, la Digi Sport.

Declarațiile celor doi tehnicieni pot fi ascultate integral mai sus!

La rândul său, tehnicianul echipei AFC Hermannstadt s-a declarat mulțumit cu punctul obținut. El s-a plâns de subțirimea lotului și a lansat un mesaj misterios, punctând că săptămâna viitoare va veni cu o decizie importantă în ceea ce-l privește.

Citește și: Superliga | Universitatea Craiova n-a „găsit“ golul cu Hermannstadt

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tronsonul I al DEx Craiova – Pitești (Craiova –...

Drumul Expres Craiova-Pitești va fi dat în folosință până...

ȘTIRI GdS