19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAngel Di Maria s-a retras din selecţionata Argentinei

Angel Di Maria s-a retras din selecţionata Argentinei

Angel Di Maria a disputat duminică ultimul său meci în tricoul selecţionatei Argentinei, pe care a ajutat-o să câştige Copa America 2024, informează Agerpres. Argentina a obținut trofeul după ce s-a impus în finală, cu scorul de 1-0, după prelungiri, în faţa Columbiei, la Miami (Florida).

„Am visat să mă retrag astfel, am foarte multe sentimente frumoase. Sunt veşnic recunoscător acestei generaţii care m-a făcut să realizez ceea ce căutam atât de mult. Ce poate fi mai bun decât să termini aşa? Nu este uşor să ajungi într-o finală şi să o câştigi. Ştiu, pentru că am mai trăit asta şi cu altă ocazie. Acum, aşa trebuia să se întâmple“, a spus Di Maria după victoria echipei sale.

Extrema argentiniană a publicat ulterior pe contul său de Instagram imagini cu familia sa, în jurul trofeului, şi cu explicația: „Dublu câştigător al Copa America! Ce frumos să fii argentinian. Vamos Argentina!“.

Angel Di Maria (36 ani) a marcat 31 de goluri în 145 de meciuri disputate în selecţionata Argentinei. A câştigat Copa America în 2021 şi 2024, precum şi Cupa Mondială 2022, în Qatar.

Citește și: Argentina şi-a păstrat titlul în Copa America

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS