26.2 C
Craiova
luni, 2 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârțu strâmbă din nas, dar îl apreciază pe Costel Gâlcă

Sorin Cârțu strâmbă din nas, dar îl apreciază pe Costel Gâlcă

Fostul atacant al Maximei și fost președinte al Universității Craiova, Sorin Cârțu, a analizat ultimele evenimente din viața echipei sale de suflet. „Sorinaccio“ a părut surprins de faptul că antrenorul Științei, Costel Gâlcă, l-a împrumutat pe Jovan Markovic la Hermannstadt, unul dintre preferații acționarului Mihai Rotaru.

Gâlcă e drăcos dacă a decis să-l miște pe Markovic de la echipă. I-au adus doi atacanți, pe Paradela și Mora. Mie așa de la prima impresie nu mi s-au parut determinanți. Ce am văzut așa pe joc, nu i-am văzut să ia mingea sau să dribleze. Atunci dau verdictul, dacă au anvergură internațională“, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport.

„Antrenorul trebuie să fie stăpânul vestiarului!“

Sorin Cârțu nu a putut să se pronunțe clar în privința noilor sosiți. El a subliniat că tehnicianul nu-l poate marginaliza în vreun fel pe Alex Mitriță și că trebuie să învețe cum să colaboreze cu acesta.

„E o bucătărie internă, nu știu ce s-a întâmplat acolo. Am luat de bună ce a spus Gâlcă, care a spus că Mitriță nu a făcut multe antrenamente. Mi se pare profesionist că un antrenor a luat în calcul că Mitriță nu a făcut antrenamente. Antrenorul trebuie să fie stăpânul vestiarului! Nici eu nu sunt de acord ca jucătorii să facă pe sindicaliștii. Ai o idee de joc, ai stabilit ce trebuie să facă jucătorul și după, ca antrenor, verifici dacă jucătorii răspund și fac ce ați stabilit.Mitriță nu este un jucător pe care să-l abandonezi și să nu-l iei în jocul echipei. Mitriță este influent în jocul echipei, iar asta s-a văzut și în meciul cu Hermannstadt. După intrarea lui, a început o dominare. Nu trebuie să faci ce spune el, dar trebuie să ai o relație profesionistă cu el. E un jucător determinant“, a punctat Sorin Cârțu.

Citește și: Nicolae Negrilă: „Nu mi-e frică de UTA, de Rednic“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS