9.5 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal“U” Craiova – Petrolul / “Lupii” se tem de “lei”, dar vin optimişti în Bănie

“U” Craiova – Petrolul / “Lupii” se tem de “lei”, dar vin optimişti în Bănie

-

Universitatea Craiova a încheiat nefericit “aventura” din Conference League şi revine în campionat împotriva Petrolului Ploieşti. Partida cu “lupii galbeni” este programată duminică, de la ora 19.00, pe stadionul “Ion Oblemenco”, şi contează pentru etapa a patra din Superligă.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Petrolul!

CCA a anunţat în această dimineaţă şi brigada de arbitri care va împărţi dreptatea în Bănie. Astfel, centralul partidei va fi Ionuţ Coza (Cernica), asistenţi Vasile Marinescu (Bucureşti) şi Florin Vişan (Galaţi). Al patrulea oficial va fi George Roman (Timişoara).

VAR-ul va fi asigurat de Iulian Dima (Bucureşti) şi Raul Ghiciulescu (Lugoj).

Observator din partea CCA va fi Augustus Constantin (Vâlcea). LPF l-a numit supervizor pe Marcel Vasile (Bucureşti).

Petroliştii sunt precauţi

La conferinţa de presă premergătoare deplasării în Bănie, antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Sanjin Alagic a subliniat ideea că Universitatea Craiova este o echipă în formă şi valoroasă. El se aşteaptă la o partidă dificilă, dar speră să obţină un rezultat pozitiv.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

“Ne aşteaptă un meci important, dificil, contra Universităţii Craiova, care tocmai a susţinut meciuri în cupele europene şi a fost foarte aproape de calificare. Au arătat un fotbal bun, are calitate, atât ca grup, cât şi individual. Este o echipă compactă, tehnică, agresivă, care joacă direct pe poartă. Îmi place stilul lor de joc şi consider că duminică ne aşteaptă o partidă dificilă. Din punctul meu de vedere se află în primele trei cele mai bune echipe în acest moment.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Suntem pregătiţi, atmosfera de la echipă este bună după ce am câştigat împotriva Rapidului. Ne-am pregătit bine pentru acest meci şi sperăm să scoatem un rezultat bun la Craiova. Sper să profităm de faptul că ei au doar câteva ore de recuperare de la ultimul meci jucat”, a declarat Sanjin Alagic.

“Sper să fim cu toţii la cel mai bun nivel”

Din rândul jucătorilor Petrolului, fundaşul Marian Huja este convins că meciul cu Universitatea Craiova va fi foarte greu, dar speră, de asemenea, într-un rezultat bun.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

“O să fie un meci greu. Am bătut Rapidul, dar trebuie să rămânem modeşti, pentru că mai sunt 27 de meciuri până se termină prima parte din campionat. Sunt echipa mai bună şi trebuie să mergem cu un plan foarte clar şi să sperăm la ce este mai bine. Sper să fim cu toţii la cel mai bun nivel”, a spus Huja.

Superliga / etapa 4

Vineri, 2 august:
ora 19.00: Oțelul Galați – AFC Hermannstadt 1-0
ora 22.00: Dinamo – Gloria Buzău 4-1
Sâmbătă, 3 august:
ora 19.00: Farul Constanţa – Poli Iași.
Duminică, 4 august:
ora 19.00: Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești,
ora 22.00: U Cluj – CFR Cluj.
Luni, 5 august:
ora 19.00: Unirea Slobozia – UTA Arad,
ora 22.00: Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe.
Meciul FC Botoșani – FCSB a fost amânat pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

Clasament: 1. Oțelul 10 puncte (golaveraj 6-2), 2. Dinamo 7 (11-6), 3. „U“ Craiova 7 puncte (golaveraj 6-2), 4. Sepsi 7 (4-2), 5. U Cluj 5 (4-2), 6. Slobozia 5 (4-3), 7. CFR Cluj 4 (5-6), 8. Petrolul 4 (2-4), 9. Buzău 4 (4-7) 10. Botoșani 3 (3-4), 11. Iași 3 (2-3), 12. Rapid 2 (3-4), 13. FCSB 2 (3-5), 14. UTA 2 (3-5), 15. Hermannstadt 2 (2-5), 16. Farul 1 (0-2).

Citeşte şi: Cupa României / Programul meciurilor din turul 2

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Universitatea din Craiova vrea să facă un complex sportiv...

Universitatea din Craiova îşi propune să construiască un complex...

ȘTIRI GdS