16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCostel Gâlcă şi Ştefan Baiaram au prefaţat meciul Sepsi – „U” Craiova

Costel Gâlcă şi Ştefan Baiaram au prefaţat meciul Sepsi – „U” Craiova

-

Universitatea Craiova o va întâlni duminică, de la ora 19.00, în Ardeal, pe Sepsi Sf. Gheorghe. Disputa cu covăsnenii contează pentru etapa a 5-a din Superliga.

Despre aceest meci extrem de important în economia campionatului au vorbit vineri, într-un cadru organizat, antrenorul Ştiinţei, Costel Gâlcă, şi mijlocaşul Ştefan Baiaram.

Strategul oltenilor a precizat că Sepsi a rămas o echipă la fel de puternică şi după plecarea lui Ştefănescu la FCSB şi a enumerat atuurile adversarilor. El se bucură că are parte de un lot valid, că băieţii săi s-au pregătit bine în ultimele zile şi că are motive să creadă într-o partidă bună şi un rezultat pozitiv. De asemenea, Costel Gâlcă a explicat şi starea de spirit a căpitanului Nicuşor Bancu, după necazul de săptămâna trecută.

La rândul său, Ştefan Baiaram a vorbit despre forma sa, menţionând că ştie că este dator publicului oltean. A comentat şi despre atmosfera de la echipă. Cât despre jocul cu Sepsi, jucătorul Ştiinţei este convins că misiunea de la Sf. Gheorghe nu va fi uşoară, dar crede într-un rezultat favorabil. VEZI VIDEO!

Citeşte şi: Superliga | Programul meciurilor din etapa a 5-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Agresorul unei fetiţe de 11 ani, ţinut în arest...

Judecătorii au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Cetate, acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Potrivit oamenilor legii, suspectul a ar fi atins în zonele intime o copilă de 11 ani. Incidentul a avut loc pe 24 mai, în comuna Cetate. Doljeanul a fost trimis în judecată în iunie, în stare de arest preventiv.

ȘTIRI GdS