9 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalACSO Filiaşi şi-a luat doza de moral la Roşiori

ACSO Filiaşi şi-a luat doza de moral la Roşiori

-

Reprezentanta Doljului de la Liga 3, ACSO Filiaşi, a susţinut astăzi cel de-al şaptelea joc amical din perioada precompetiţională. Băieţii lui Victor Naicu au reuşit să-şi descreţească frunţile cu o victorie frumoasă, scor 4-2, în Teleorman, în faţa formaţiei Sporting Roşiori. Gruparea doljeană venea după eliminarea din Cupă, 1-3 la Potcoava, cu Petrolul, astfel că acest succes a venit ca un pansament ţinând cont că se apropie şi startul campionatului. VEZI REZUMATUL VIDEO!

Golurile formaţiei ACSO Filiaşi au fost reuşite de Sorin Popa (’20, ’38), Sebastian Dan (’82) şi Alex Cioablă (’85). Gazdele au replicat prin Keita (’50) şi Gufi (’68).
De menţionat că în minutul 2, portarul doljenilor, Yanis Găgeatu, a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Ciutică.

În această partidă, staff-ul tehnic al celor de la ACSO Filiaşi a utilizat tot lotul avut la dispoziţie.

ACSO Filiaşi a înregistrat următoarele rezultate în testele susţinute anterior în această vară: 3-3 cu Unirea Ţânţăreni, 1-2 cu CSM Turnu Măgurele, 2-2 cu Gilortul Tg. Cărbuneşti, 3-3 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 1-2 cu FCU Craiova şi 3-0 cu CSM Târgu Jiu.

Până la primul joc oficial, ACSO Filiaşi mai are de susținut amicale în compania următoarelor formații: Vuturii Fărcăşeşti (16 august, acasă), CS Cârcea (21 august, acasă) şi Oltul Curtişoara (24 august, acasă).

Citește și: CSS Craiova și-a prezentat „arsenalul“ pentru noul sezon de Liga Elitelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un consilier județean din Gorj, ridicat de DIICOT într-un...

Un consilier județean din Gorj, Nelu Pavel, a fost...

ȘTIRI GdS