9 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSepsi – “U” Craiova / Alb-albaştrii sunt gata să dea restart

Sepsi – “U” Craiova / Alb-albaştrii sunt gata să dea restart

Universitatea Craiova şi-a dezamăgit fanii la meciul cu Petrolul Ploieşti, iar acum se află în faţa unui joc care ar putea îndulci situaţia. Ştiinţa o va întâlni duminică, de la ora 19.00, în Ardeal, pe Sepsi Sf. Gheorghe, într-o confruntare ce contează pentru pentru etapa a 5-a din Superliga. Obiectivul oltenilor nu poate fi decât victoria, iar pentru îndeplinirea lui toată lumea este concentrată.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Sepsi!

“Băieții și-au revenit”

Antrenorul formației din Bănie, Costel Gâlcă, a declarat că elevii săi s-au pregătit bine în ultimele zile şi sunt pregătiţi să câştige acest joc, care se anunţă foarte dificil.

“Atmosfera este din ce în ce mai bună, băieții și-au revenit. Îmi doresc ca la ora jocului să fie bine toți jucătorii. În afară de Ivan, sunt toți apți. Și Nicușor Bancu s-a antrenat cu noi în săptămâna asta. O să vedem la ora meciului dacă va juca de la început sau nu.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Va fi un meci complicat. Sepsi este o echipă omogenă, și-au păstrat mulți jucători. Sunt organizați, au o intensitate bună în joc. Venim după un meci pe care nu l-am câștigat pe teren propriu, mai ales că făcusem o partidă foarte bună cu Maribor, dar sperăm la o victorie acum.

E normal ca rezultatele să fie oscilante, încă suntem la început. Au venit mulți jucători noi… Încercăm zi de zi să vorbim cu anumiți jucători, însă nu este ușor”, a declarat Costel Gâlcă.

“Trebuie să câştigăm”

Foarte optimist s-a arătat Ştefan Baiaram. Acesta ştie că doar un rezultat pozitiv ar asigura liniştea în Bănie şi crede că Universitatea Craiova este pregătită pentru acesta.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

“Mereu am avut meciuri grele contra lor. Ne vom pregăti foarte bine și sperăm să luăm cele trei puncte. Îmi doresc mai mult de la mine. Ăsta este primul lucru la care mă gândesc. Ştiu că pot mai mult și vreau să arăt asta pe teren. Cu siguranță voi crește de la meci la meci, sper să am și realizări. Sepsi e o echipă bună, nu este de speriat. Nu ne sperie nimeni. Este un meci de fotbal și trebuie să-l câștigăm”, a declarat Ştefan Baiaram.

CCA a anunţat brigada

Partida de la Sf. Gheorghe va fi arbitrată de Radu Petrescu (Bucureşti). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Mircea Grigoriu (Vâlcea) şi Marius Badea (Vâlcea). Al patrulea oficial va fi Florin Andrei (Târgu Mureş).

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

VAR-ul va fi asigurat de Adrian Cojocaru (Galaţi) şi Florian Vişan (Galaţi).

Observator din partea CCA a fost numit Alexandru Deaconu. LPF l-a desemnat supervizor pe Claudiu Boaru (Mediaş).

Superliga, etapa 5

Vineri, 9 august:
FCSB – Farul Constanța 3-2

Sâmbătă, 10 august:
ora 17.00: AFC Hermannstadt – FC Botoșani;
ora 19.00: UTA Arad – Oțelul Galați;
ora 22.00: Gloria Buzău – Rapid.

Duminică, 11 august:
ora 19.00: Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova;
ora 22.00: CFR Cluj – Unirea Slobozia.

Luni, 12 august:
ora 19.00: Petrolul Ploiești – U Cluj;
ora 22.00: Poli Iași – Dinamo.

Clasament: 1. Oțelul 10 puncte (golaveraj 6-2), 2. „U“ Craiova 8 (6-2), 3. U Cluj 8 (7-4), 4. Dinamo 7 (11-6), 5. Sepsi 8 (6-4), 6. Slobozia 5 (4-4), 7. FCSB 5 (6-7), 8. UTA 5 (4-5), 9. Petrolul 5 (2-4), 10. Farul 4 (4-5), 11. CFR Cluj 4 (7-9), 12. Buzău 4 (4-7), 13. Rapid 3 (5-6), 14. Botoșani 3 (3-4), 15. Iași 3 (2-5), 16. Hermannstadt 2 (2-5).

Citeşte şi: Paul Răducan: „Încercăm să promovăm cât mai mulți jucători la loturile naționale“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS