17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAşteptări mari de la Kylian Mbappe înainte de Supercupa Europei

Aşteptări mari de la Kylian Mbappe înainte de Supercupa Europei

Real Madrid o va întâlni astăzi, de la ora 22.00 (Digi Sport 1), la Varşovia, pe Atalanta Bergamo, în Supercupa Europei.

Căpitanul echipei spaniole Real Madrid, Dani Carvajal, este foarte bucuros că starul francez Kylian Mbappe îi este coechipier şi poate debuta astăzi în tricoul “blanco”.

“Am suferit deseori în faţa lui, iar acum îl am drept coechipier. Este un mare jucător. El ne va ajuta să facem un sezon mare”, a declarat campionul european spaniol referitor la Mbappe.

“Am putut să mă antrenez cu el de multe ori, ştim din ce categorie face parte, pentru că este unul dintre cei mai buni jucători din lume. El va aduce multe lucruri, cu multă dorinţă. Îl vedem foarte motivat în această nouă etapă la Real Madrid. Şi eu cred fără nicio îndoială că el va lăsa o urmă în istoria acestui club”, a adăugat coechipierul său Federico Valverde.

Carlo Ancelotti: “Kylian a venit într-o formă bună”

Căpitanul echipei Franţei şi-ar putea face debutul oficial în tricoul madrilen miercuri, chiar dacă antrenorul madrilen Carlo Ancelotti nu a confirmat acest lucru.

“Kylian a venit într-o formă bună, la fel ca toţi ceilalţi jucători care au revenit la club pe 7 august. Noi nu am avut însă timp să ne adaptăm foarte bine. Toţi cei care sunt aici pot juca mâine (miercuri)”, a explicat tehnicianul italian, estimând că Mbappe a demonstrat deja “calităţi extraordinare la antrenamente”.

Privind echilibrul efectivului său, Ancelotti a reamintit la Real Madrid este un “climat sănătos în interiorul echipei”. “Nu sunt prinţi sau regi, doar un grup de jucători cu calităţi diferite, capabil să se pună în serviciul echipei”, a precizat el.

Întrebat, de asemenea, despre zvonurile privind oferta din Arabia Saudită pentru Vinicius Junior, de aproape un miliard de euro pe şase ani, fostul antrenor milanez le-a calificat drept “speculaţii” şi “nimic în plus”.

Citeşte şi: Liga Campionilor / FCSB a fost eliminată de Sparta Praga

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS