16.7 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României | Viitorul Pandurii vrea să o eclipseze pe Corvinul Hunedoara

Cupa României | Viitorul Pandurii vrea să o eclipseze pe Corvinul Hunedoara

Viitorul Pandurii Târgu Jiu o va întâlni joi, de la ora 17.30, pe stadionul „Municipal“ din Severin, pe Corvinul Hunedoara. Disputa contează pentru turul 3 al Cupei României și este o restanță, întrucât formația antrenată de Florin Maxim a evoluat în cupele europene și a făcut-o surprinzător de bine. De altfel, hunedorenii nu au susținut niciun meci din Liga 2 din același motiv.
Și pentru că tot am amintit de campionat, gorjenii nu au cu ce se lăuda în Liga 2. Au înregistrat până acum un egal și două înfrângeri, rezultate care au condus la ocuparea ultimului loc din clasament.

În fine, confruntarea de pe malul Dunării va fi arbitrată de Ovidiu Robu (Chitila). Acesta va fi ajutat la cele două linii de Emeric Tocai (Sibiu) și Daniel Nagy (Mediaș). Al patrulea oficial va fi Alexandru Șuvar (Sibiu).

CCA l-a desemnat observator pe Eugen Roșu (Vâlcea), în timp ce delegat de joc din partea FRF va fi Dragoș Ionescu (București). Învingătoarea dintre Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Corvinul Hunedoara va juca în play-off-ul, conform tragerii la sorți de marți, Cupei României cu echipa Campionii FC Argeș. Aceasta din urmă va fi și gazda meciului din 28 august, de la ora 17.30.

Citește și: Cupa României | S-au tras la sorți meciurile din play-off

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS