20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalConference League / Dan Petrescu: “M-a îngrijorat arbitrajul, mi s-a părut că era cipriot”

Conference League / Dan Petrescu: “M-a îngrijorat arbitrajul, mi s-a părut că era cipriot”

CFR Cluj a învins la limită formaţia cipriotă FC Pafos, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seară, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

Golul vicecampioanei a fost marcat de Meriton Korenica (’17).
De menţionat că ardelenii au jucat mai bine de o repriză în zece oameni, Ciprian Deac fiind eliminat pentru un gest nesportiv (’40).

Manşa secundă va avea loc la Limassol, pe 29 august, de la ora 20.00.

La finalul jocului, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a acuzat arbitrajul.

“Cât am jucat 11 la 11 a fost un meci echilibrat. Ei au avut mai mult posesia, dar noi am dat un gol. Cred că suntem bine, dar cartonaşul roşu a schimbat total meciul. Sincer m-a îngrijorat şi arbitrajul, mi s-a părut că era cipriot. Nu am mai văzut de mult aşa ceva. Bine că am rezistat. Cred că aţi văzut calitatea jucătorilor lor. Am stat bine ca echipă, am avut şi noroc la ambele ocazii pe care le-au avut. Băieţii merită felicitări pentru că au stat compacţi şi e un rezultat mare. Au scos un rezultat mare”, a declarat Petrescu.

“Au jucători de mare clasă şi va fi foarte greu acolo. Nu avem soluţii foarte multe pentru meciul retur. Acum mă gândesc la meciul cu Botoşani şi apoi la meciul retur. Eu zic că sunt şanse de 50-%50 de calificare. Sperăm să avem un arbitraj bun. Sperăm să nu luăm gol”, a completat antrenorul echipei CFR Cluj.

Citeşte şi: Dinamo – „U“ Craiova | Fără concesii, „leilor“!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS