17.8 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDinamo – “U” Craiova / Zeljko Kopic: “Respectăm Craiova, este o echipă foarte bună”

Dinamo – “U” Craiova / Zeljko Kopic: “Respectăm Craiova, este o echipă foarte bună”

Dinamo Bucureşti are parte de o nouă partidă dificilă în Superligă, urmând să o întâlnească sâmbătă, de la ora 22.00, pe stadionul “Arcul de Triumf”, pe Universitatea Craiova. Confruntarea cu liderul campionatului contează pentru etapa a 7-a.

“Comparativ cu Rapid, cred că Universitatea Craiova este mai bună”

Antrenorul echipei Dinamo, Zeljko Kopic, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în acest moment Ştiinţa este mai puternică decât Rapid, formaţie în faţa căreia a obţinut un rezultat de egalitate, 1-1, în deplasare.

Vezi oferta Superbet pentru meciul Dinamo – Craiova!

“Este al doilea derbi pentru noi în şapte zile, după meciul cu Rapid. Întâlnim o echipă puternică, aflată în acest moment pe primul loc în clasament în Superliga. Îi respectăm, au jucători cu mare calitate, dar jucăm în faţa propriilor suporteri. Trebuie să fim mental foarte puternici, să practicăm un fotbal bun şi să ne luptăm pentru cele trei puncte.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Eu i-am analizat foarte bine. E o echipă de calitate. Au individualităţi, au un antrenor de calitate, cu experienţă… Nu este surprinzător că au un parcurs bun în acest sezon. Comparativ cu Rapid, cred că Universitatea Craiova este mai bună. Joacă un fotbal mai bun în acest moment. Respectăm Craiova, este o echipă foarte bună, dar vom face tot ce ne stă în putinţă să jucăm cel mai bun fotbal al nostru şi vom vedea ce se întâmplă”, a declarat Kopic.

“Va fi un meci de luptă”

Tehnicianul croat consideră că în Superliga României pot apărea oricând surprize:

“În Superliga pot apărea întotdeauna surprize, toată lumea luptă. Va fi un meci de luptă, cu un adversar puternic. Va fi un test bun pentru noi. Sper ca toată lumea care va fi mâine pe stadion să se bucure de un fotbal frumos”.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Kopic se aştepta ca echipa sa să aibă un start bun de campionat. Consideră însă că nu a demonstrat încă nimic şi că mai poate creşte valoric în următoarea perioadă.

“Mă aşteptam la un start bun de sezon pentru Dinamo, am lucrat intens. Nu am demonstrat încă nimic, dar cred că suntem pe drumul cel bun. Îi simt pe jucători că sunt conectaţi, pentru moment cred că avem tot ce ne trebuie pentru a fi o echipă de calitate. Cred însă că putem creşte calitativ, că putem practica un fotbal mai bun”, a mai spus Kopic.

CCA a anunţat brigada de arbitri

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunţat brigada derbiului de pe “Arcul de Triumf”. Astfel, arbitru central va fi Marian Barbu (Făgăraş), asistenţi Ovidiu Artene (Vaslui) şi Stelian Slabu (Braşov), iar rezervă Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe).

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

VAR-ul va fi asigurat de Florin Andrei (Tg. Mureş) şi Andrei Antonie (Bucureşti).

Observator din partea CCA a fost desemnată Irina Mîrţ (Bucureşti). LPF l-a indicat supervizor pe Eduard Alexandru (Ploieşti).

Citeşte şi:
Dinamo – „U“ Craiova | Fără concesii, „leilor“!
Superliga | Programul meciurilor din etapa a 7-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS