25.6 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 | CSM Slatina n-are rău de înălțime

Liga 2 | CSM Slatina n-are rău de înălțime

CSM Slatina a reușit o nouă victorie de răsunet în deplasare, câștigând cu 5-0 disputa de sâmbătă, cu AFC Câmpulung Muscel. În urma acestui rezultat, trupa lui Daniel Oprescu a urcat pe prima poziție și va sta acolo cel puțin până la ultimul meci al rundei, CFC Argeș – Csikszereda, programat luni, de la ora 17.00.

Revenind la partida excelentă făcută de gruparea olteană la Câmpulung, golurile au fost semnate de Cătălin Doman (’7, ’13), Andrei Trașcu (’41, ’59) și Ionuț Mitran (’74).

i-a aplicat o corecție în toată regula nou-promovatei AFC Câmpulung. Daniel Oprescu, gata de meciurile cu echipele care tind la play-off: ”Să vedem care ne e cu adevărat potenţialul”

CSM Slatina: P. Toroc – I. Mitran, Bărăitaru, Gheorghe, C. Toma – Sil. Matei, Trașcu – C-tin. Radu, Doman (cpt.), Golofca – Kayondo. Rezerve: Micu – D. Dragu, Burnea, Riza, D. Toma, Năstăsie, M. Cristea, Țîră, Trică.

Daniel Oprescu: „Până acum arătăm destul de bine“

Antrenorul grupării CSM Slatina, Daniel Oprescu, consideră că echipa sa arată bine și a punctat că acest rezultat poate fi unul mincinos. Tehnicianul așteaptă și partidele cu pretendentele la play-off-ul Ligii 2 ca să vadă adevărata valoare.

„Nu trebuie să tragem concluzii pripite. După un astfel de meci riscăm să credem că suntem de neînvins. Aşteptăm să vină meciurile cu echipe puternice, pentru a vedea cu adevărat potenţialul pe care-l avem. Însă, până acum arătăm destul de bine.

Trebuie să arătăm constanţă, pentru că au mai fost surprize în campionatul trecut, echipe care au început foarte bine, dar care nu au prins play-off-ul, a declarat Daniel Oprescu, citat de News Flux.

CSM Slatina are trei victorii, 3-0 cu Ceahlăul, 3-1 cu Viitorul Pandurii și 5-0 cu AFC Câmpulung, și o remiză, 1-1 cu FC Voluntari.

Miercuri joacă în Cupa României

Gruparea de pe malul Oltului a punctat și în Cupa României, eliminând în turul 3 pe Lupii Profa, de care a trecut cu 6-1. În play-off-ul competiției KO, CSM Slatina va juca pe terenul formației Agricola Borcea. Meciul este programat miercuri, de la ora 17.30.

Citește și: Liga 2 | Programul / rezultatele meciurilor din etapa a 4-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS