16.2 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalACS Viitorul Iulius Confas Craiova își încarcă „bateriile“ la Lupeni

ACS Viitorul Iulius Confas Craiova își încarcă „bateriile“ la Lupeni

Echipa de juniori sub 15 ani a clubului ACS Viitorul Iulius Confas Craiova se află de la începutul acestei săptămâni într-un cantonament montan. Acesta se desfășoară la Straja – Lupeni și se va încheia vineri.

„Anul acesta vrem să ridicăm ștacheta“

Antrenorul Adrian Popa este foarte mulțumit de condițiile de care beneficiază echipa sa. El este convins că efortul financiar făcut acum de club și de părinți se va reflecta în evoluții bune în noul an competițional.

„Avem condiții bune. Ne antrenăm pe terenul celor de la Minerul Lupeni și pe această cale vreau să-i mulțumesc primarului și oamenilor de aici pentru deschiderea pe care au avut-o către noi. Băieții se pregătesc foarte bine. Nu au apărut accidentări și sper să încheiem acest stagiu încărcați 100% și fără niciun fel de problemă medicală.

Anul acesta vrem să ridicăm ștacheta puțin. Dacă în sezonul trecut am terminat pe locul 4, în noua ediție ne-am propus să urcăm pe locul 1 sau 2. Din acest motiv am și făcut acest cantonament, pentru că vrem să începem în forță. Nu știm momentan când vom începe noul sezon, dar se va întâmpla în curând. Ne punem la punct fizic, susținem și jocuri amicale și cu siguranță o să ne prezentăm foarte bine“, a declarat Adrian Popa, pentru GdS Sport.

Lotul echipei U15 a clubului ACS Viitorul Iulius Confas Craiova îi cuprinde pe următorii jucători:

Tavi Neagu (portar); Rafael Răsteanu, Ciprian Bodăescu, Rareș Matei, Răzvan Matei, Cristian Popa, Arian Surugiu (fundaș); Eduard Tîrziu, Liviu Alboiu, Stephano Burtea, Cristian Tudor, Cosmin Suliman, Gabriel Popa, Robert Adam, Andrei Barbu, Eduard Militaru (mijlocași); David Sîrbu, Rareș Safta, Mario Surugiu, Andrei Opranescu.
Antrenor: Adrian Popa, președinte: Iulian Statie.

Galerie foto:

Citește și: Juniori | Una caldă, alta rece pentru CSS Craiova la Liga Elitelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS