15.9 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | Victor Naicu: „Este foarte important să debutăm cu dreptul“

Liga 3 | Victor Naicu: „Este foarte important să debutăm cu dreptul“

Sfârșitul acestei săptămâni aduce în prim plan și noul sezon de la Liga 3. Din păcate, Doljul nu mai are trei echipe ca în ediția anterioară, deoarece Universitatea II Craiova și FCU II s-au retras, iar singura formație care ține steagul sus a rămas ACSO Filiași.

„Plecăm cu șanse egale în toate partidele“

Gruparea antrenată de Victor Naicu va avea un început de „foc“, având în program două deplasări. Prima confruntare va avea loc vineri, de la ora 18.00, în Gorj, împotriva nou promovatei Vulturii Fărcășești. Cea de-a doua se va desfășura în Argeș, pe terenul formației ACS Aro Muscelul C-Lung Muscel.

„Ne așteaptă un sezon interesant, pentru că vom întâlni echipe despre care nu cunoaștem foarte multe amănunte. Probabil că, în situația în care suntem, plecăm cu șanse egale în toate partidele. Debutul de campionat nu ne avantajază, pentru că începem cu două deplasări.

În primă fază mergem la o nou promovată, dar care este schimbată complet, în bine. Lotul a fost remaniat și au fost aduși jucători care au evoluat la Liga 3. Deci echipa Fărcășeștiului de astăzi nu mai are nicio legătură cu cea care a promovat de la Liga 4. Probabil ne va dezavantaja terenul, pentru că am înțeles că este unul de dimensiuni reduse, dar pe același teren joacă și ei. Sper să ne adaptăm rapid și să ne punem în valoare experiența, chiar dacă suferim puțin la capitolul concentrare înaintea acestei etape“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS Sport.

„Am încredere în valoarea jucătorilor“

Tehnicianul grupării ACSO Filiași a admis că nu este pe deplin mulțumit de modul cum s-au derulat lucrurile în perioada precompetițională. Din acest motiv nu a dorit nici să se pronunțe clar în privința obiectivului.

„Nu sunt mulțumit de cum a decurs această perioadă precompetițională și consider că încă nu suntem pregătiți pentru începutul sezonului așa cum mi-aș fi dorit. Nu stăm prea bine din punct de vedere mental, dar am încredere în valoarea jucătorilor și pe teren aceasta își va spune cuvântul.

Lotul? Tot timpul este loc de mai bine. Dacă acești jucători sunt la noi în lot consider că trebuie să dovedească și ei că merită să facă parte din familia ACSO Filiași. Sper ca în teren fiecare să dea tot ce are mai bun și să lupte pentru locul său.

Deocamdată mi-e greu să vorbesc despre obiectiv. Este foarte important să debutăm cu dreptul, apoi vom vedea ce va mai fi“, a punctat Victor Naicu.

Jucătorii pe care se va baza ACSO Filiași în noul sezon: portari: Robert Pena, Ștefan Popa; jucători de câmp: Alex Mitulețu, Nicolas Stăncălie, Cosmin Calu, Eduard Dina, Robert Nebancea, Mario Hrelea, Ion Dogaru, Octavian Ciucă, Ionuț Zanfir, Denis Guță, Daniel Rogoveanu, Alex Armășelu, Viorel Vîlcică, David Croitoru, Frederico Cîrpici, Remus Trancă, Sorin Popa, Alex Vintilă, Sebastian Dan, Angelo Sîrbu, Cătălin Pîrvulescu, Alex Cioablă, Robert Oprea, Gabriel Măgărea.

Citește și: Universitatea Craiova, interesată de un atacant suedez

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS