15.9 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova, interesată de un atacant suedez

Universitatea Craiova, interesată de un atacant suedez

Oficialii Universității Craiova caută cu ardoare să îmbunătățească atacul, întrucât concurența lipsește cu desăvârșire, iar obiectivul este, bineînțeles, unul important. S-au făcut mai multe oferte în această vară, dar nu s-a concretizat nimic, pentru că atacanții accesibili au pus-o pe Știința în așteptare, preferând ulterior banii arabilor.

Ultima țintă a conducătorilor Științei este un fotbalist de 22 de ani și 1.82 metri, legitimat la AIK Stockholm, în speță Omar Faraj, informează gsp.ro. Atacantul a evoluat inclusiv pentru naționala mare a Suediei, dar a ales finalmente reprezentativa Palestinei.

Omar Faraj s-a născut la Stockholm din părinți palestinieni și a crescut la AIK. Apoi a trecut în Academia lui Brommapojkarna, cea mai faimoasă fabrică de talente din Suedia. El a mai jucat pentru Levante, iar acum este legat contractual de AIK până în 2026. A marcat 7 goluri în 46 de partide după revenirea în liga nordică.

Mihai Rotaru ezită să-l cumpere din prima

Cum CV-ul acestuia nu este foarte convingător, finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru, ar dori să-l ia gratis primul an! În cazul în care ar confirma în Bănie, oltenii ar plăti 500.000 euro vara viitoare pentru achiziționarea lui Omar Faraj. Atacantul ar beneficia de un salariu de 10.000 euro / lună, dar ar câștiga sume frumoase din bonusuri, după cum urmează:

1.000 euro pentru fiecare victorie în care e titular și joacă minimum 45 minute;
750 euro pentru fiecare victorie în care intră din postura de rezervă și joacă minimum 45 minute;
500 euro pentru fiecare victorie în care evoluează mai puțin de 45 minute, din postura de titular sau rezervă;
300 euro fiecare victorie în care este rezervă neutilizată.

Primele de obiectiv pentru jucător arată astfel:

15.000 euro – câștigare titlul național;
15.000 euro – calificare în grupele Conference League;
20.000 euro – calificare în grupele Europa League;
50.000 euro – calificare în grupele Champions League.

Din păcate, Universitatea Craiova concurează pentru Omar Faraj cu Al Ahly, cel mai titrat club din Egipt (44 titluri), campioana la zi din țara piramidelor. Al Ahly este echipa care domină autoritar Champions League din Africa: 7 finale în ultimii 8 ani, 4 câștigate, inclusiv ultimele două ediții! E cea mai faimoasă formație de pe „continentul negru“ și este asemuită cu Real Madrid. Egiptenii ar pune pe masă 1,7 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

Citește și: ACS Viitorul Iulius Confas Craiova își încarcă „bateriile“ la Lupeni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS