11.4 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | ACSO Filiași țintește victoria la Dragoslavele, cu Aro Câmpulung

Liga 3 | ACSO Filiași țintește victoria la Dragoslavele, cu Aro Câmpulung

Reprezentanta Doljlui de la Liga 3, ACSO Filiași, are parte de o misiune dificilă în runda a doua din Liga 3 – seria 8. Echipa antrenată de Victor Naicu, Cosmin Fruntelată și Costel Vodiță va evolua vineri, de la ora 17.00, la Dragoslavele, împotriva formației ACS Aro Muscelu C-Lung Muscel.

Disputa din Argeș va fi arbitrată de o brigadă compusă din centralul Cătălin Buși (Vâlcea) și asistenții Radu Moldovan (Sâncraiu de Mureș) și Cristian Cherteș (Târgu Mureș). Observator CCA va fi Constantin Cantemir (Făgăraș). Delegat din partea FRF a fost numit George Bădescu (București).

Victor Naicu, optimist

Antrenorul formației ACSO Filiași, Victor Naicu, speră ca echipa sa să facă o partidă bună la Dragoslavele și să obțină toate cele trei puncte din meciul cu Aro Câmpulung.

„Le-am văzut meciul de la Cărbunești (0-1 cu Gilortul – n.r.) și pot să spun că este o echipă tânără, foarte bună. Au o dinamică bună de joc, sunt preocupați doar de fotbal, ceea ce nouă ne convine. Ne bucură faptul că întâlnim o echipă care preferă să joace fotbal, în loc să practice un joc bazat pe forță și pe durități. Repet: este o echipă periculoasă, de luat în seamă, care va pune probleme multor formații din seria noastră.

E clar că o să ne aștepte un meci extrem de dificil, dar avem și noi atuurile noastre și sperăm să le valorificăm acolo. Dorim să ne întoarcem cu toate cele trei puncte. Avem un absent pentru acest joc, pe Ionuț Zanfir. Are niște probleme medicale mai vechi și se află sub tratament. În rest, toată lumea este aptă de joc și dornică de un rezultat bun“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS Sport.

Liga 3 – seria 8, etapa 2

Vineri, 6 septembrie – ora 17.00: ACS Aro Muscelul C-Lung Muscel – ACSO Filiaşi, Sparta Râmnicu Vâlcea – Vulturii Fărcăşeşti, Unirea Bascov – Viitorul Dăeşti, Gilortul Târgu Cărbuneşti – SCM Râmnicu Vâlcea.
Sâmbătă, 7 septembrie – ora 17.00: Jiul Petroşani – Speed Academy.

Clasament: 1. SCM Vâlcea 3 puncte (golaveraj 3-0), 2. Speed 3 (3-2), 3. Cărbuneşti 3 (1-0), 4. Dăeşti 1 (3-3), 5. Sparta 1 (3-3), 6. Filiaşi 1 (1-1), 7. Fărcăşeşti 1 (1-1), 8. Bascov 0 (2-3), 9. Aro Muscelul 0 (0-1), 10. Petroşani 0 (0-3).

Citește și: Handbal (f) / SCMU Craiova, faţă în faţă cu prima deplasare a sezonului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS