14.5 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalStijn Meijer, noul atacant al echipei FCU Craiova

Stijn Meijer, noul atacant al echipei FCU Craiova

Stijn Meijer (24 de ani) s-a alăturat, oficial, clubului FCU Craiova. Jucătorul era liber de contract, evoluează pe postul de atacant central și a fost junior la Utrecht și Twente. Stijn Meijer, adus gratis de către Adrian Mititelu după ce rămăsese liber de contract, a fost anunțat pe pagina de Facebook.  

Bine ai venit, Stijn Meijer! Stijn Meijer a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an cu opțiune de prelungire pentru încă 2 ani cu FCU 1948. Jucătorul din Țările de Jos, în vârstă 24 de ani și 1.90 m înălțime, evoluează pe postul de atacant central. În trecut, Stijn Meijer a jucat pentru RKSV Roda (Olanda), FC Utrecht U17 (Olanda), FC Twente Enschede U19 (Olanda), CD Lugo Youth (Spania), Willem II Tilburg U19 (Olanda), Almere City FC (Olanda), Excelsior Rotterdam (Olanda), FC Dordrecht (Olanda), PEC Zwelle (Olanda), SC Verl (Germania), Al-Shahania Sc (Qatar). Mult succes, Stijn! Îți dorim cât mai multe reușite în tricoul FCU 1948!”, se arată în anunțul de pe site-ul oficial.

Meijer a fost junior la echipe precum Utrecht și Twente. Tânărul de 24 de ani s-a făcut remarcat tot în țara sa natală, dar în liga a doua, când evolua pentru FC Dordrecht. Acolo a înscris de 11 ori în 33 de meciuri. Sezonul trecut a avut doar 2 reușite în 8 partide pentru formația sa din Qatar, Al-Shahnania.

Citește și: Liga 2 / FCU Craiova a trecut la pas cu Ungheni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS