16.2 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCostel Gâlcă: “Trebuie să mergem cu încredere”

Costel Gâlcă: “Trebuie să mergem cu încredere”

Universitatea Craiova o va întâlni duminică, de la ora 18.15, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, pe Poli Iaşi, într-o partidă contând pentru etapa 9 a Superligii.

Antrenorul Ştiinţei, Constantin Gâlcă, se aşteaptă la o partidă dificilă în Moldova şi asta pentru că ştie potenţialul lui Emil Săndoi de a resuscita formaţiile pe care le preia. Tehnicianul oltenilor a admis că pauza competiţională nu i-a prea priit la antrenamente, având foarte mulţi jucători la loturile naţionale. Cu toate astea, Gâlcă se aşteaptă la o victorie, mizând pe valoarea şi experienţa fotbaliştilor săi.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Poli Iași!

“Va fi un meci foarte greu având în vedere că vin după o înfrângere severă la Sibiu. În plus, au schimbat şi antrenorul. Noi trebuie să fim mult mai consistenţi în joc, să marcăm mult mai mult şi să fructificăm ocaziile pe care le avem. Asta pentru că în ultimul meci ne-am creat ocazii, dar nu am putut lua cele trei puncte. Cu siguranţă Iaşiul cu Emil Săndoi va arăta altfel. Trebuie să mergem cu încredere, să luăm cele trei puncte, să facem un meci bun şi să concretizăm ocaziile pe care le avem în faţa porţii. Nu pot să spun că am avut timp să pregătesc meciul cu toţi jucătorii, pentru că au fost la echipele naţionale, dar prezenţa lor acolor este un plus de încredere pentru toţi”, a declarat Gâlcă.

“Vor mai veni jucători”

Costel Gâlcă s-a arătat mulţumit de transferurile făcute de Universitatea Craiova până acum. El a precizat că vor mai sosi şi alţi jucători, pentru că toată lumea este cu gândul la titlu.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

“Au venit doi jucători importanţi pentru noi (Alex Cicâldău şi Jovo Lukic – n.r.) şi sperăm să ne ajute în campionatul acesta, pentru că avem obiective mari. Sperăm să intre cât mai repede în ritmul meciurilor. La un moment dat nu mai credeam în transferul lui Cicâldău. Cei care au lucrat la acest transfer au făcut-o foarte bine şi sunt mulţumit că a venit aici. Sper să intre în ritm cât mai repede. Nu pot să spun dacă avem cel mai bun lot anul acesta, dar noi trebuie să arătăm ca o echipă care se bate la titlu.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Jucătorii importanţi pentru mine sunt cei care vin de pe bancă, care pun presiune pe aşa-zişii titulari. Trebuie să creştem nivelul de joc în toate aspectele şi atunci ei sunt foarte importanţi. Noi trebuie să demonstrăm prin jocuri bune şi constante, trebuie să arătăm în teren tot timpul că suntem o echipă bună, că am făcut transferuri bune. Vor mai veni jucători pentru că avem nevoie. Dacă spunem că vrem titlul, trebuie să aducem jucătorii care să se integreze în ceea ce vrem noi”, a adăugat tehnicianul.

Laurenţiu Popescu: “Sperăm să facem un meci bun”

Despre jocul de la Iaşi a vorbit şi portarul Laurenţiu Popescu. Acesta a afirmat că se aşteaptă la un meci greu cu Poli Iaşi, având în vedere schimbarea de antrenor de la echipa adversă.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

“O să fie un meci foarte greu, Poli Iaşi joacă mult mai bine acasă. Au schimbat şi antrenorul, e un tehnician care ne cunoaşte. Dar sperăm să facem un meci foarte bun şi să obţinem cele trei puncte”, a spus Popescu.

Citeşte şi: Superliga / Programul meciurilor din etapa 9

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS