19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru, mulțumit cu remiza de la U Cluj

Mihai Rotaru, mulțumit cu remiza de la U Cluj

Universitatea Craiova este într-un regres vizibil, atât ca joc, cât și ca rezultate. Cu toate acestea, finanțatorul Mihai Rotaru nu este deloc îngrijorat de faptul că echipa nu a mai câștigat de patru etape, iar remiza din Ardeal, 1-1 cu U Cluj, i s-a părut ok.

Gâlcă face o treabă bună. A avut o medie foarte bună până acum patru etape. Hai să scoatem Clujul, că este liderul de moment. Să faci egal la ei, în condițiile în care au bătut CFR, Rapid și au făcut egal cu FCSB, e un rezultat care nici nu te bucură, nici nu te întristează. Dacă până acum patru meciuri avea medie de peste două puncte pe meci, trebuie să vedem și partea bună. Nu putem acum după trei meciuri să spunem că nu mai suntem mulţumiţi“, a transmis Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Patronul Științei a explicat și motivul pentru care s-a tot amânat redebutul lui Alex Cicâldău la Universitatea Craiova: „Dacă este apt să joace meciul următor înseamnă că este pe un drum bun. El a făcut pregătirea separat după EURO. A venit cu două kilograme în plus, înțeleg că a dat deja unul jos. Este un hardworker (om foarte muncitor – n.r.), el mereu a dat tot ce a avut“.

În partida următoare, Universitatea Craiova va primi vizita formației Unirea Slobozia (luni, 30 septembrie, ora 21.00).

Citește și: U Cluj – „U” Craiova 1-1 / Încă un joc de echipă mică…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS