29 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal“U” Craiova – Slobozia / Constantin Gâlcă: “Nu mai există favorită la campionat”

“U” Craiova – Slobozia / Constantin Gâlcă: “Nu mai există favorită la campionat”

Universitatea Craiova primeşte vizita formaţiei Unirea Slobozia în etapa a 11-a din Superligă. Partida va avea loc luni, de la ora 21.00, pe stadionul “Ion Oblemenco”, şi se anunţă spectaculoasă.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Unirea Slobozia!

Spunem asta pentru că alb-albaştrii sunt gata să pună punct rezultatelor nefaste şi să-şi verse “furia” strânsă în urma nereuşitelor. Cele trei puncte şi un joc spectaculos i-ar ajuta pe “lei” să se împăce cu publicul nemulţumit şi ar evita “căderea” echipei în clasament.

Costel Gâlcă: “Eu nu mă ascund”

Antrenorul Ştiinţei, Constantin Gâlcă, a declarat că nu există nicio favorită în Superliga României la câştigarea titlului de campioană. El a recunoascut că formaţia sa ar fi trebuit să aibă mai multe puncte după primele 10 etape disputate în acest sezon, dar speră într-o revenire de formă.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

“În ziua de astăzi nu există favorită la campionat. Aţi văzut ce se întâmplă. Trebuie să luăm fiecare meci cu seriozitate şi cu atitudine de învingătoare. Eu nu mă ascund, dar trebuie să facem nişte paşi ca să luptăm pentru titlu. În fiecare meci trebuie să îmbunătăţim ceea ce trebuie să îmbunătăţim. Din punctul meu de vedere, noi trebuia să avem mai multe puncte până acum, dar ăsta este fotbalul, uneori trebuie să ai şi puţin noroc”, a declarat Gâlcă.

“Mă interesează să nu primim gol”

Cât despre jocul cu Slobozia, tehnicianul Universităţii Craiova se aşteaptă la un meci bun al echipei sale.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

“Eu mă gândesc la victorie! Mă gândesc la un meci bun, în care să avem o prestaţie destul de solidă. Pentru că pe mine asta mă interesează, în primul rând, să nu primim gol. Sigur că este presiune şi tot timpul va fi presiune. Dacă vrei să fii campion şi să te baţi la primele locuri, trebuie să câştigi tot timpul. Unirea Slobozia e o echipă cu intensitate bună, bătăioasă, care ajunge foarte repede în careul advers. Deci trebuie să stăm foarte bine în teren, să avem un echilibru defensiv. Apoi, pe faza ofensivă, trebuie să avem o poziţionare bună şi o circulaţie a balonului, foarte rapidă. Şi, cu siguranţă o să ne creăm ocazii de gol şi o să înscriem”, a afirmat antrenorul Universităţii.

“Trebuie să avem constanţă în joc”

Constantin Gâlcă a spus că nu toţi jucătorii pe care îi are la dispoziţie au atins nivelul maxim de pregătire. În opinia sa aceasta este cauza lipsei omogenităţii şi oscilaţiei din evoluţii.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

“Nu toţi jucătorii sunt la acelaşi nivel fizic, nu suntem atât de omogeni. Plus accidentările pe care le-am avut, unii jucători au venit după accidentări, şi este normal pe undeva să nu mai avem acea constanţă în joc. Noi trebuie să demonstrăm în fiecare meci prin rezultate şi prin joc în primul rând. Pentru că în urma jocului vin şi rezultatele pozitive. Trebuie să avem constanţă în joc şi în rezultate”, a mai spus Gâlcă.

Antrenorul nu poate conta în acest joc pe Paradela (suspendat), Anzor Mekvabishvili şi Jovo Lukic (accidentaţi).

Citeşte şi: Superliga | Programul / rezultatele meciurilor din etapa 11

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS