12.6 C
Craiova
marți, 1 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal“U” Craiova – Slobozia 3-0 / Victorie de serviciu, spectacol amânat

“U” Craiova – Slobozia 3-0 / Victorie de serviciu, spectacol amânat

Universitatea Craiova s-a impus la pas, scor 3-0, în partida susţinută luni seară, pe stadionul “Ion Oblemenco” (spectatori 5.834), în faţa formaţiei Unirea Slobozia. Aceasta a fost disputa care a închis runda a 11-a din Superligă.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Ștefan Baiaram, care a reluat cu capul, de la 6 metri, o centrare venită din stânga, de la Ivan (’39, 1-0).

Baiaram a făcut „dubla” la doar trei minute, reluând cu capul imparabil, tot din fața porții și tot după o centrare de pe stânga. De data aceasta assistul i-a aparținut lui Bancu (’42, 2-0).

Ialomițenii au marcat și ei, prin Jordan Gele, care a împins mingea în plasă de la doi metri, dar după consultarea VAR, reușita a fost anulată (’76).

Rezultatul final a fost stabilit de Alex Mitriță, cu un șut de la 12 metri, după un contraatac (’90+5, 3-0).

“U” Craiova: L. Popescu – Căpăţînă, Maldonado, Badelj, Bancu – Oshima, Screciu (’46, Houri) – Baiaram (’82, Bană), Mitriţă, Ivan (’82, Ndong) – Koljic (’46, Lukic). Antrenor: Costel Gâlcă.

Slobozia: Rusu – Etienne, Dinu, Pospielov, Şerbănică (’61, C. Toma) – Şt. Pacionel (’61, Gele), Perianu (’46, Vlăsceanu) – Camara (’46, Coadă), Purece (’46, Yusov), Aganovic – Nkama. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Cartonaşe galbene: Lukic ’73, Oshima ’89 / Pacionel ’33, Dinu ’65, ’84.

Cartonaș roșu: Dinu ’84.

Au arbitrat: Horaţiu Fesnic – Alexandru Cerei, Alexandru Vodă; George Roman.
VAR: Ovidiu Haţegan, Romică Bîrdeş.
Observatori: Marcel Savaniu (CCA), Paul Mincu (LPF).

În etapa viitoare, Universitatea Craiova va avea parte de o deplasare grea, la Oţelul Galaţi, meciul fiind programat sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 21.30.

Citeşte şi: Superliga | Rezultatele meciurilor din etapa 11

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS