27.3 C
Craiova
joi, 3 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOțelul Galați - „U“ Craiova | Rodion Cămătaru: „Trebuie să ne arătăm clasa!“

Oțelul Galați – „U“ Craiova | Rodion Cămătaru: „Trebuie să ne arătăm clasa!“

Universitatea Craiova a reușit să pună punct nereușitelor în meciul cu Unirea Slobozia, iar acum se pregătește să susțină un joc mult mai greu. Știința va juca sâmbătă, de la ora 21.30, la Galați, contra Oțelului, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a din Superligă.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Oțelul!

Acest joc a fost prefațat de GdS împreună cu Rodion Cămătaru. Fostul component al Craiovei Maxima a analizat și transferurile făcute, dar a vorbit și despre șansele la titlu.

„Băieții au prins încredere“

GdS: Știința și-a îndeplinit misiunea cu Slobozia, dar acum urmează un meci mult mai dificil pentru ea. Cum prefațați partida de la Galați?

Rodion Cămătaru: Galațiul este o echipă neînvinsă până acum… Va fi un meci dificil acolo. Trebuie să ne arătăm clasa în acest meci și să terminăm învingători. Eu așa cred că trebuie să se întâmple. După victoria asta cu Slobozia băieții au prins încredere. Lotul a fost completat cu câțiva jucători, deci Craiova are toate argumentele să facă o partidă bună la Galați și să câștige.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

GdS: Vă surprinde poziția din clasament a Oțelului?

R.C.: Da, mă surprinde puțin poziția Galațiului din acest sezon, dar și a celor de la U Cluj. Cel puțin până acum sunt surprizele campionatului, care este unul foarte echilibrat din punct de vedere valoric. Nu avem câteva echipe foarte bune, sunt mereu surprize. Ba câștigă, ba pierd în deplasare… Cel mai bun exemplu este FCSB. Campioana României nu are voie să aibă atâtea înfrângeri! Din punct de vedere al valorii, sunt diferențe foarte mici.

„Sperăm să fie toți de valoare“

GdS: Ce impresie v-a lăsat Craiova, cu transferurile făcute?

R.C.: Nu pot să-mi exprim o opinie clară asupra transferurilor făcute. La atacantul adus acum (Jovo Lukic – n.r.) mă așteptam la mai mult în meciul său de debut, cu Slobozia. Când ai 2-0 și intri, ai un meci mult mai ușor ca atacant și trebuie să arăți ce calități ai. E mult mai ușor să marchezi când echipa ta are deja 2-0. E un avantaj pentru tine, ca nou sosit. Vor mai fi meciuri și să sperăm că ne va arăta calitățile sale. Ceilalți s-au mișcat bine până acum. Sperăm să fie toți de valoare și că vor ajuta echipa să câștige acest campionat. La mijlocul terenului stăm foarte bine și stăm destul de bine și în apărare. Acum, trebuie să ne impunem dacă vrem să ne atingem obiectivul.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

GdS: Legat de atac, a revenit și Koljic. Care ar fi explicația dumneavoastră în privința perioadei nefaste pe care a traversat-o Elvir Koljic?

R.C.: Este una din singură. Nivelul lui a scăzut din cauza accidentărilor pe care le-a avut. El a revenit pe teren, dar niciodată la forma pe care o știam. Dacă vă aduceți aminte el ajunsese la o valoare extraordinară, se vorbea de un transfer mare, pe la Dinamo Kiev. Într-adevăr, atunci era de neoprit. Este un jucător foarte sensibil. S-a accidentat de multe ori foarte ușor și nu a mai putut fi recuperat în totalitate. Când ai parte de multe accidentări apare și o frică de a băga piciorul, de a aborda anumite faze de luptă. Cred că aceasta a fost problema lui. Mi-a părut și mie rău de el. Sper să scape de situația asta. Fotbalul merge înainte și trebuie să găsim marcatori acolo, n-ai ce să faci.

„Mai este mult de jucat, să avem răbdare“

GdS: Multă lume spune că Universitatea Craiova are cel mai bun lot și că ar fi îndreptățită să creadă că va fi anul ei.

R.C.: Nu avem un lot rău, asta e clar. Dar ce să mai spunem atunci de FCSB? Gigi Becali a băgat bani foarte mulți acolo și sunt sume care nu se regăsesc în valoarea jucătorilor. Una peste alta suntem în primele echipe ca valoare și vreau să repet că acest campionat este foarte echilibrat. Cu ce jucători s-au adus nu facem o diferență foarte mare.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

GdS: Cum credeți că va fi componența play-off-ului?

R.C.: Vor fi tot echipele care au fost și înainte. Cred că Dinamo va fi în plus față de sezonul trecut. U Cluj și Galați sunt echipe pe care aș vrea să le mai văd în continuare, să vedem dacă se mențin. Este interesant de văzut cum își revine Clujul după înfrângerea de la Iași, Galațiul are meci greu cu noi… Nu știu dacă vor rezista. Mai este mult de jucat, să avem răbdare.

Citește și: Liga 3 | ACSO Filiași are parte de o misiune grea la Cărbunești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS