15.9 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOţelul – “U” Craiova / Alb-albaştrii vor victoria la Galaţi

Oţelul – “U” Craiova / Alb-albaştrii vor victoria la Galaţi

Universitatea Craiova a pus punct şirului de nereuşite, a câştigat cu Slobozia şi a urcat pe locul 2. Cum obiectivul este un clar, alb-albaştrii au pregătit cu atenţie următoarea bătălie din Superligă, contra Oţelului Galaţi. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 21.30, în Moldova şi va conta pentru etapa a 12-a.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Oțelul!

Disputa Oţelul – Universitatea Craiova va fi arbitrată de Istvan Kovacs (Carei). Acesta va fi ajutat la cele două linii de Mihai Marica (Bistriţa) şi George Neacşu (Câmpulung). Al patrulea oficial va fi Andrei Moroiţă (Ploieşti).

VAR-ul va fi asigurat de Andrei Chivulete (Bucureşti) şi Claudiu Marcu (Constanţa).

Observator CCA a fost numită Cristina Babadac (Reşiţa). LPF l-a desemnat supervizor pe Ioan Mironaş (Piatra Neamţ).

Costel Gâlcă: “Oţelul joacă de la egal la egal cu toate echipele”

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, că Oţelul Galaţi este o echipă agresivă, care joacă de la egal la egal cu orice competitoare.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

“Cunoaştem Oţelul Galaţi. E o echipă cu intensitate, cu agresivitate, care a jucat de la egal la egal toate meciurile şi şi-a impus acest joc. Şi în Giuleşti au fost foarte aproape să câştige. Şi noi trebuie să fim la o anumită intensitate, să avem agresivitate ca echipă, să fim compacţi, să nu lăsăm spaţii. La fiecare meci ne creăm ocazii, dar îmi doresc să le şi finalizăm. În primul rând tactic trebuie să stăm foarte bine, pentru că Oţelul este o echipă care caută spaţiu, vine cu foarte multe mingi în careu şi aici câştigă. Sper să găsim spaţiile necesare să ajungem la poarta lor cât mai repede, să verticalizăm mult mai repede”, a declarat Gâlcă.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Tehnicianul echipei craiovene a avut cuvinte de laudă pentru jucătorii săi care au reuşit să câştige partida cu Unirea Slobozia cu 3-0.

“Era foarte important să câştigăm meciul cu Unirea Slobozia având în vedere că nu câştigasem de patru meciuri. Mi-aş fi dorit să marcăm mult mai mult, dar până la urmă a fost o victorie, am câştigat cu 3-0, jucătorii au intrat foarte hotărâţi în meci. Nu a fost o partidă extraordinară ca joc per total, dar am avut o organizare mult mai bună şi nu am primit gol, ceea ce este foarte important pentru mine şi pentru echipă”, a mai spus Constantin Gâlcă.

Dorinel Munteanu: “Vreau să văd o echipă agresivă”

De partea cealaltă, tehnicianul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, şi-a pus elevii în gardă, pentru că apreciază foarte mult adversara de sâmbătă şi a făcut apel la public.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

“Fiecare joc este important şi greu. Trebuie să facem tot posibilul ca să obţinem punctele puse în joc, mai ales că jucăm pe teren propriu. Avem în faţă un adversar care şi-a propus câştigarea campionatului, dar pe noi ne interesează efectiv 90 de minute. Vreau să văd o echipă agresivă, foarte organizată, disciplinată din punct de vedere tactic. Asta pentru că Universitatea Craiova este un adversar puternic, cu jucători valoroşi. Au un fotbalist în mare formă şi mă refer la Mitriţă şi mai sunt şi alţii care pot să facă diferenţa.

Mă bazez pe suportul publicului, pe organizarea foarte bună a noastră şi pe dorinţa de a câştiga. Nu am luat măsuri speciale la jucătorii lor, care, sincer vă spun, au calităţi peste media campionatului. A fost un joc care a trecut deja în istorie (Ştiinţa a câştigat în sezonul trecut la Galaţi cu 3-1). Eu cred că echipa noastră este mult mai valoroasă decât anul trecut şi mă aştept ca randamentul lor să fie foarte ridicat”, a declarat Dorinel Munteanu.

Citeşte şi: Superliga | Programul / rezultatele meciurilor din etapa 12

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS