15.9 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOţelul – “U” Craiova 1-1 / Costel Gâlcă: “Am câştigat un punct”

Oţelul – “U” Craiova 1-1 / Costel Gâlcă: “Am câştigat un punct”

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Costel Gâlcă, a admis că elevii săi au etalat un nou joc sub aşteptări şi consideră că remiza de la Galaţi trebuie să fie mulţumitoare.

“A fost un meci așa cum mă așteptam, dar echipa mea nu s-a ridicat la așteptările pe care le aveam. Știam că este o echipă adaptată la pressing. Puteam să-i prindem, dar nu am putut să o facem de multe ori. Au pus și ei multă presiune. 

Lukic a luptat cât a putut, vine după o perioadă în care nu a făcut antrenamente. Sper ca nivelul lui să crească de la meci la meci, pentru că avem nevoie de el. Nici el (n.r. Oshima) nu a fost ca altă dată. Am spus de multe ori că trebuie să ai inteligență ca să te adaptezi terenului, iar noi ca echipă să avem o progresie. E pozitiv pentru noi, pentru el (n.r. Baiaram), pentru echipă și sper ca pe viitor să avem mai mulți marcatori. 

I-am spus lui Dorinel Munteanu că am câștigat un punct, dar dacă era să fie o câștigătoare, ei meritau. Asta este adevărul.

Pauza e binevenită, dar doar până la un punct. O să-mi plece mulți jucători și sper să se întoarcă toți sănătoși”, a spus Costel Gâlcă.

Citeşte şi:
Oţelul – „U” Craiova 1-1 / Efort uriaş, puncte împărţite
Superliga | Programul / rezultatele meciurilor din etapa 12

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS