9 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal“U” Craiova – FC Botoşani / Vrem victorie şi spectacol!

“U” Craiova – FC Botoşani / Vrem victorie şi spectacol!

-

Universitatea Craiova o va întâlni duminică, de la ora 16.00, pe stadionul “Ion Oblemenco”, pe FC Botoşani, într-o partidă din cadrul etapei 13 a Superligii.

Antrenorul Ştiinţei, Costel Gâlcă, a subliniat faptul că alb-albaştrii vor lupta întotdeauna pentru câştigarea campionatului şi trebuie să-şi demonstreze valoarea la fiecare meci, inclusiv în cel cu botoşănenii.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Botoșani!

“Toate meciurile din prima ligă sunt foarte dificile. Adversarul are un antrenor cu experienţă în Liga I, un lot destul de bun, aşa că şi acesta va fi foarte greu. Depinde numai de noi, de atitudinea noastră, de efortul pe care îl vom depune. Tot timpul am spus că vrem să ne batem la campionat şi trebuie să demonstrăm asta la fiecare meci. Aşa că şi acum e un prilej bun să facem un meci mai complet faţă de cel de la Galaţi. Vreau să arătăm un joc de echipă cu o intensitate mai mare, cu o organizare mult mai bună pentru că avem nevoie să creştem în omogenitate. Acum lotul este foarte bine, avem şansa să alegem, putem să facem mai multe schimbări de calitate de pe bancă”, a spus antrenorul.

“E important să câştigăm cu FC Botoşani”

Costel Gâlcă susţine că jucătorii săi sunt mult mai bine din punct de vedere fizic după pauza competiţională provocată de meciurile primei reprezentative. El speră ca acest lucru să se vadă în teren.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

“Nu am recuperat toţi jucătorii, însă arătăm mai bine din punct de vedere fizic. Cu siguranţă când vom avea tot lotul la dispoziţie vom arăta şi mai bine. Dar acum pentru mine e important să câştigăm acest meci cu FC Botoşani. Trebuie să fim mai ambiţioşi şi să fim mult mai concreţi în faţa porţii, să ne gândim la echipă. Nu contează cum joacă adversarul, important e ce propunem noi în fiecare meci”, a explicat el.

“Aveam nevoie de un jucător ca el”

În ceea ce îl priveşte pe mijlocaşul Alexandru Cicâldău, care nu a apucat să joace de la revenirea la Universitatea Craiova, Gâlcă a menţionat că el se va afla în teren la partida cu FC Botoşani.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

“Alex Cicâldău e un jucător care ne va ajuta foarte mult. Are calitate, joacă rapid, gândeşte rapid şi atunci viteza noastră de joc va creşte o dată cu el. Aveam nevoie de un jucător ca el. Cu siguranţă va fi în teren”, a menţionat Constantin Gâlcă.

Alex Cicâldău: “Voi da totul pe teren la fiecare meci”

Prezent în faţa jurnaliştilor din Bănie pentru prima dată de la revenirea la Universitatea Craiova, Alex Cicâldău a declarat că va da totul la fiecare meci pentru ca Ştiinţa să îşi îndeplinească obiectivele.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

“Este un meci foarte important pentru noi în care trebuie să luăm cele trei puncte. Îmi era dor de Craiova şi sunt foarte fericit că am revenit aici. Pentru mine aici este un mediu foarte bun, care mă ambiţionează şi care mă face să mă simt foarte bine. Sper să ne îndeplinim obiectivele împreună. Eu voi da totul pe teren la fiecare meci ca să ne îndeplinim obiectivele. Toţi ne dorim titlu şi fiecare persoană din acest club dă totul pentru acest lucru. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, iar cel mai important va fi întotdeauna următorul joc. Dacă vom avea rezultate bune ne vom afla pe un loc bun. Şi cu siguranţă vom aborda fiecare meci la victorie”, a spus el.

Cicâldău, transferat de la Galatasaray Istanbul în septembrie, a explicat că a avut nevoie de o lună pentru a se recupera din punct de vedere fizic: “Toată lumea era conştientă de situaţia mea atunci când am venit la Craiova. Aveam nevoie de o perioadă pentru a mă pregăti fizic”.

Citeşte şi: Superliga | Programul / rezultatele meciurilor din etapa 13

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doljeni depistați la volan fără să aibă permise de...

Doi doljeni au fost depistați de polițiști la volanul...

ȘTIRI GdS