13.4 C
Craiova
marți, 29 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFarul – „U” Craiova 3-2 / Penibili! Costele, ne mai facem bine?

Farul – „U” Craiova 3-2 / Penibili! Costele, ne mai facem bine?

Universitatea Craiova a „reuşit” să facă un meci jenant la Ovidiu şi a pierdut cu 3-2 în faţa Farului Constanţa, deşi trupa lui Gică Hagi a evoluat în inferioritate numerică o repriză întreagă. Partida a contat pentru etapa 14 din Superliga.

Început lamentabil de meci

„Marinarii” au deschis scorul prin Narek Grigoryan, care a finalizat în forţă, de la 10 metri, o pasă a lui Denis Alibec (’6, 1-0).

Alb-albaştrii au fost la un pas de egalare prin Houri, care a primit o minge de la Andrei Ivan şi a şutat la o palmă de bara din stânga al porţii (’8).

Gazdele şi-au majorat avantajul prin Denis Alibec, care a şutat imparabil de la 16 metri, după o minge deviată nefericit de Screciu (’12, 2-0).

Joc haotic şi multă neputinţă

La reluare, Vînă a primit just un al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, apoi Cicâldău, intrat la pauză, a reluat cu capul periculos (’48).

Ştiinţa a reintrat în joc în urma unui penalti dictat după un fault comis de Ganea asupra lui Baiaram şi transformat de Lyes Houri (’52, 2-1).

Cotrar aşteptărilor, Farul a refăcut diferenţa de pe tabelă, după un corner bătut de pe stânga şi reluat cu capul de Gustavo Martins, de lângă Maldonado (’59, 3-1).

Alb-albaştrii au mai primit un penalti din partea lui Bîrsan, după o intrare a lui Sîrbu asupra lui Ivan, dar Houri a şutat slab şi Buzbuchi a respins (’66).

Cicâldău a mai avut o ocazie mare de gol, dar Buzbuchi a scos în corne de sub transversală (’80).

Rezultatul final a fost stabilit de Paradela, cu un şut frumos de la 16 metri (’90+5, 3-2).

Farul: Alexandru Buzbuchi – Dan Sîrbu, Mihai Bălaşa, Marins Gustavo (’90+2, Gabriel Buta), Cristian Ganea – Victor Dican, Ionut Vînă, Roberto Casap (’81, Nicolas Popescu) – Eduard Radaslavescu (’67, Ionuţ Cercel), Narek Grigoryan (’67, Rivaldinho), Denis Alibec (’81, Gabi Iancu).
Antrenor: Gică Hagi.

„U” Craiova: Laurenţiu Popescu – Ştefan Vlădoiu, Denil Maldonado, Juraj Badelj (’46, Alex. Cicâlcău), Nicuşor Bancu – Vladimir Screciu, Takuto Oshima – Lyes Houri (’76, Luis Paradela), Carlos Mora (’53, Jovo Lukic), Ştefan Baiaram (’76, Daniel Bană) – Andrei Ivan.
Antrenor: Costel Gâlcă.

Cartonaşe galbene: Gustavo ’22, Dican ’31, Vînă ’45+3, ’48 / Maldonado ’35.
Cartonaş roşu: Vînă ’48.

Au arbitrat: Marcel Bîrsan – Radu Ghinguleac, Ionuţ Neacşu; Horia Mladinovici.
VAR: Sorin Costreie, Mihai Artene.
Observatori: Cornel Fecioru (CCA), Imilian Şerbănică (LPF).

În etapa viitoare, Universitatea Craiova va primi vizita celor de la FCSB (duminică, 3 noiembrie, ora 21.00). La rândul său, Farul va juca la Cluj, contra liderului U (duminică, 3 noiembrie, ora 16.00).

Citeşte şi: Superliga | Rezultatele meciurilor din etapa 14

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS