6.2 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCMU Craiova, alături de copii în prima zi de şcoală! Ţicu şi Paşcan şi-au adus aminte de copilărie

SCMU Craiova, alături de copii în prima zi de şcoală! Ţicu şi Paşcan şi-au adus aminte de copilărie

-

Noul an şcolar a debutat astăzi, cu multă voie bună şi entuziasm în rândul copiilor. Aşa cum ne-a obişnuit, clubul SCM Craiova nu a trecut cu vederea această zi specială, iar mai mulţi sportivi au fost prezenţi în „inima copiilor“, în mai multe licee din Bănie.

Prezente la deschiderea noului an şcolar la liceul Petrache Trişcu, handbalistele Claudia Paşcan şi Ana Maria Ţicu şi-au amintit de primele lor zile de şcoală, de copilărie şi de dorinţele tinereţii. Totodată, acestea le-au făcut invitaţii copiilor la super-duelul oltenesc cu Vâlcea, de sâmbătă, din Sala Polivalentă (ora 17.30). De asemenea, alături de alte colege de la secţia de handbal, au împărţit orare şi calendare copiilor.

„Mă bucur să fiu din nou la şcoală, chiar dacă e dintr-o altă postură. Tuturor ne e dor de o astfel de perioadă şi ne bucurăm să fim alături de copii. Le dorim mult succes în noul an şi îi aşteptăm la sală, să ne susţină. Pe vremea noastră, din păcate, nu erau astfel de evenimente, dar mă bucur că am schimbat noi treaba asta şi că suntem alături de şcolari în prima lor zi. Echipa merge bine şi am spus înaintea startului de campionat că avem o echipă puternică şi asta se vede de la meci la meci. Urmează Vâlcea, o echipă puternică şi cu siguranţă va fi o întâlnire grea. Se va juca până în minutul 60, dar noi vom face tot posibilul să obţinem toate punctele, pentru că jucăm acasă, în faţa propriilor fani şi ne dorim să îi impresionăm“, a declarat Ana Maria Ţicu.

Claudia Paşcan: „Mi-a fost dor de acest sentiment“

„Suntem din nou la şcoală, dar din altă ipostază. Mi-a fost dor de acest sentiment şi chiar mă bucur că facem această activitate. Înainte nu veneau sportivi aşa, la începerea şcolii. La Caracal am fost invitată anul acesta, dar a trebuit să fiu la această acţiune, cu echipa. Sper să vină cât mai mulţi tineri la sală, să ne susţină. Este frumos pentru ei să ia parte la meciurile de handbal, dar şi la alte sporturi. Va urma pentru noi un meci complicat cu Vâlcea, o echipă cu maximum de puncte până în prezent şi cu un start de campionat foarte bun. Noi o să încercăm să facem un joc bun, să obţinem un rezultat pozitiv“, a spus şi Claudia Paşcan.

Dan Pascu şi voleibaliştii săi, în mijlocul elevilor de la „Ștefan Velovan”

Componenții echipei masculine de volei SCM Universitatea Craiova au fost alături de elevii de la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Velovan” în prima zi de şcoală.

Dănuț Pascu a ținut și un discurs în fața școlarilor și i-a anunțat că-i așteaptă la Sala Polivalenta Craiova în momentul în care sezonul va începe în mod oficial.

„Este a doua oară când venim la acest Colegiu cu aceeaşi plăcere şi deschidere. Ne simţim foarte bine printre copii. Am fost şi anul trecut, iar ei ne-au adus noroc pe plan profesional. Întotdeauna ne încărcăm cu energie de la ei şi nu putem decât să sperăm la lucruri cât mai bune pentru campionatul următor. Copiilor le doresc din tot sufletul să aibă un an bogat, cu multe rezultate bune, să se dezvolte profesional şi spiritual. Vreau să amintesc că, de la acest Colegiu, avem câţiva copii care fac parte din echipa noastră de juniori. Mie îmi plac copiii şi mă simt bine într-o astfel de atmosferă“, a punctat antrenorul Dan Pascu.

Citeşte şi: Alb-albaştrii, nelipsiţi de la deschiderea anului şcolar 2023/2024

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tronsonul I al DEx Craiova – Pitești (Craiova –...

Drumul Expres Craiova-Pitești va fi dat în folosință până...

ȘTIRI GdS