22.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Start bun pentru SCMU Craiova la Cupa Craiovei! Victorie cu Gloria Buzău

Handbal (f) / Start bun pentru SCMU Craiova la Cupa Craiovei! Victorie cu Gloria Buzău

Noua echipa de handbal a Craiovei a debutat cum nu se putea mai bine la Cupa Craiovei, o competiție amicală care se desfășoară an de an în Sala Polivalentă din Bănie. Formația pregătită de Ovidiu Mihăilă s-a impus în fața Gloriei Buzău cu scorul de 34-32, la capătul unui meci deschis, în care loturile au fost rulate, în mare măsură, de către cei doi tehnicieni.

Prima partea a meciului i-a aparținut Craiovei. Oltencele au forțat încă din start, iar la cabine au intrat un avantaj consistent. În partea secundă, pe teren și-au făcut apariția și sportivele mai tinere, iar scorul s-a strâns treptat. Din fericire, oaspetele nu au avut puterea de a reveni pe tabelă, iar victoria le-a aparținut, la final, celor de la SCMU Craiova.

SCMU Craiova: Iskit 5, Mugosa 5, da Rocha 5, Pașcan 4, Bojicic 4, Blajevic 3, Mihart 3, Nikolic 2, Mózes 2, Dzeferovic 1. Au mai evoluat: Mičijević, Moraru, Popescu și Grigorie.

Vineri, de la ora 19.00, SCMU Craiova va disputa al doilea meci din cadrul Cupei Craiovei în compania formației Dunărea Brăila.

Citește și: Volei (m) / SCMU Craiova a dat startul pregătirii noului sezon competiţional

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS