9.5 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportSportivii de la SCMU Craiova, nelipsiţi de la deschiderea anului şcolar 2024/2025

Sportivii de la SCMU Craiova, nelipsiţi de la deschiderea anului şcolar 2024/2025

-

A fost o dimineață plină de emoție pentru mulți dintre școlarii Craiovei, vechi și noi, dar și pentru părinții acestora. Copiii s-au reîntors printre profesori după o vară frumoasă, dar, pentru început, au asistat cu multe zâmbete la festivitatea de deschidere a noului an şcolar 2024/2025.

Așa cum era de așteptat, sportivii legitimaţi la clubul SCMU Craiova nu au lipsit de la eveniment. Jucătorii s-au împărţit la mai multe licee din Craiova şi le-au înseninat ziua micuților, oferindu-le orare şi multe alte rechizite pentru şcoală.

Mai mulţi reprezentanţi ai echipelor de baschet, handbal şi volei au fost prezenţi printre copii la Şcoala nr. 30, Colegiul Naţional „Elena Cuza“, Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu“ şi Colegiul Naţional „Ştefan Velovan“.

Dan Şilvăşan: „Una dintre cele mai importante zile din viaţa oricărui om!“

La finele festivităţii, voleibalistul Dan Silvăşan, precum şi portarul echipei feminine de handbal, Jovana Risovic şi-au readus aminte de primele lor zile de şcoală. Aceştia au vorbit cu multe emoţii despre noul an şcolar, le-au urat mult noroc copiilor şi i-au invitat la Sala Polivalentă, pentru a-i susţine la meciurile din campionat.

„Mă gândesc cu bucurie la prima zi de şcoală, pentru că, până la urmă, şi noi am fost în postura lor nu de mult timp. Avem şi noi emoţii multe şi mi se pare că aceasta este una dintre cele mai importante zile din viaţa oricărui om. Am văzut multă bucurie, emoţie. Este un mod prin care ne putem conecta cu întreaga comunitate. Îi aşteptăm la Sala Polivalentă pe copii, să ne susţină la meciuri. Ei sunt susţinătorii noştri principali şi ne încurajează să-i vedem şi să-i auzim acolo, lângă noi. Vom începe ultimii campionatul şi pot spune că abia aşteptăm. Aşteptăm să facem un sezon bun, cu rezultate pe măsură şi avem mare încredere în noi“, a spus şi Dan Silvăşan Paşca, voleibalistul Craiovei.

„Pentru mine, prima zi de şcoală era mereu incitantă. Suntem alături de copii aici, la deschiderea noului an şcolar şi sperăm ca şi ei să vină lângă noi, la meciurile de pe teren propriu. Le doresc tuturor un nou an excelent şi îi invit la Sala Polivalentă, să ne susţină“, a spus Jovana Risovic.

Citeşte şi: Baschet / O victorie şi un eşec pentru SCMU Craiova la Memorialul „Georgel Ziguli“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Universitatea din Craiova vrea să facă un complex sportiv...

Universitatea din Craiova îşi propune să construiască un complex...

ȘTIRI GdS