18.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Ovidiu Mihăilă şi Željka Nikolić vor victoria cu CSM Târgu Jiu

Handbal (f) / Ovidiu Mihăilă şi Željka Nikolić vor victoria cu CSM Târgu Jiu

-

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova o va întâlni duminică, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă din Bănie, pe CSM Târgu Jiu. Partida contează pentru etapa a treia din Liga Florilor şi a fost prefaţată astăzi de către antrenorul Ovidiu Mihăilă şi jucătoarea Željka Nikolić.

Tehnicianul craiovencelor a explicat cât de importantă este o victorie în acest moment. El a reamintit publicului că echipa este în reconstrucţie are nevoie de susţinere. VEZI VIDEO!

La rândul său, Željka Nikolić a spus: “Va fi un meci dificil pentru noi, care vine după un altul, cel de la Cisnădie. Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână. Târgu Jiu este într-un moment bun, a făcut un meci foarte bun împotriva celor de la Buzău şi e clar că vin să se lupte cu noi, dar trebuie să ne impunem. Sper să vină cât mai multă lume la meci, ar conta pentru noi şi ne-ar ajuta să câştigăm. Au trecut deja două etape şi nu am arătat tot ce putem, dar trebuie să luăm totul pas cu pas. Trebuie să obţinem cele trei puncte de mâine şi să arătăm mai mult handbal”.

Citeşte şi: Liga 3 / ACSO Filiaşi şi-a îndeplinit misiunea de vineri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Concursul pentru rezidențiat rămâne neschimbat, anunță Ministerul Sănătății

Ministerul Sănătății a anunţat că rămâne neschimbat concursul pentru rezidenţiat....

ȘTIRI GdS