20.1 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Al doilea succes! SCMU Craiova nu a întâmpinat probleme cu Tg. Jiu

Handbal (f) / Al doilea succes! SCMU Craiova nu a întâmpinat probleme cu Tg. Jiu

Handbalistele de la SCMU Craiova s-au regrupat rapid după eșecul la limită de săptămâna precedentă, de la Cisnădie și au obținut, duminică după masă, cel de-al doilea succes din actualul campionat. Formația alb-albastră s-a impus în propriul fief în fața celor de la Tg. Jiu, scor 35-29, într-un meci din cadrul etapei cu numărul trei din Liga Florilor.

Craiova a fost echipa mai bună pe întreaga durată a meciului. Dacă la pauză diferența era de trei goluri în favoarea craiovencelor, în partea secundă scorul s-a mai mărit. Rocha și Pașcan au contribuit decisiv la victoria trupei lui Mihăilă. S-a încheiat 35-29, iar gruparea alb-albastră se poate declara mulțumită că și-a încântat fanii.

SCMU Craiova: Zoqbi De Paula, Risovic – Gomes da Rocha 8 (2 din 7 m), Pașcan 6, Mugosa 5, Nikolic 5, Bojicic 3, Blazevic 3, Mihart 3, Iskit Caliskan 1, Dzaferovic 1, Micijevic, Moraru, Mozes, Popescu, Tudorică. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

SCMU Craiova se deplasează la mijlocul săptămânii la Bistrița, pentru meciul Gloria. Partida este programată miercuri, de la ora 17.30.

Citește și: Baschet / Start perfect de sezon! SCMU Craiova a trecut de Vâlcea în Cupa României

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS