26.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Ovidiu Mihăilă: „Şansa a fost cea care a decis acest meci!“

Handbal (f) / Ovidiu Mihăilă: „Şansa a fost cea care a decis acest meci!“

Handbalistele de la SCMU Craiova au fost la un pas să dea o mare lovitură în startul de campionat al Ligii Florilor. Gruparea din Bănie a pierdut la limită disputa de la Bistriţa, cu Gloria, scor 26-25, după ce a încasat golul „izbăvitor“ la ultima fază a jocului.

La finele partidei de la Bistriţa, antrenorul Craiovei, Ovidiu Mihăilă, a oferit primele impresii legate de joc. Acesta şi-a felicitat echipa şi a punctat faptul că şansa a fost cea care a decis această partidă.

„Consider că acest joc a făcut o bună propagandă handbalului românesc. Îl felicit pe Florin Pera, nu doar pentru acest succes, ci pentru întreaga sa activitate desfăşurată la Bistriţa. Noi am încercat să ne ridicăm nivelul foarte mult, pentru că ştiam că dăm peste o echipă de Liga Campionilor. Ne-am dorit să ne vedem limitele şi pot spune că am avut momente bune de joc. Atunci când întâlnim Gloria Bistriţa, trebuie să fim exacţi 60 de minute de joc, nu mai puţin, pentru a obţine un rezultat pozitiv. Au fost momente când am scăzut nivelul. Am făcut greşeli individuale, care ne-au costat.

Îmi felicit fetele că nu au renunţat în niciun moment la joc şi că au luptat în permanenţă pentru un rezultat pozitiv. Asta înseamnă că sunt puternice mental, ceea ce contează enorm. La final, şansa a fost cea care a decis acest meci. Noi trebuie să ne continuăm drumul, pentru că suntem într-o schimbare şi vrem să aducem echipa în cea mai bună formă a sa“, a declarat Ovidiu Mihăilă.

Citeşte şi: Handbal (f) / Final greu de privit! SCMU Craiova, înfrântă la ultima fază de Bistriţa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS