19.8 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / SCMU Craiova primeşte vizita Gloriei Buzău

Handbal (f) / SCMU Craiova primeşte vizita Gloriei Buzău

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova îşi reia, în acest weekend, activitatea în Liga Florilor. Formaţia din Bănie va primi sâmbătă vizita echipei Gloria Buzău, într-un meci mai mult decât interesant din cadrul etapei cu numărul cinci. În Sala Polivalentă va avea loc, în acest weekend, un eveniment privat, iar din această cauză partida de handbal este programată la ora 12.00.

Craiova are un start de campionat ceva mai bun decât adversara de sâmbătă. Trupa lui Mihăilă a înregistrat două victorii şi două înfrângeri în patru etape, în timp ce buzoiencele au simţit „gustul“ succesului o singură dată. Mai mult de atât, SCMU a fost la un pas de o mare surpriză la Bistriţa, runda precedentă, acolo unde a cedat la un singur gol, pe final de meci.

În duelurile directe din sezonul precedent, SCMU s-a impus de fiecare dată. Mai întâi a fost 29-23 în deplasare, la Buzău, pentru ca în retur crraiovencele să câştige ceva mai greu, scor 28-26.

O victorie în faţa propriilor suporteri, sâmbătă, o poate propulsa pe Craiova până pe locurile 6-7, în funcţie şi de rezultatele celorlalte formaţii.

Citeşte şi: Handbal (f) / Eliza Buceschi şi-a anunţat, oficial, retragerea de la echipa naţională

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS