19.8 C
Craiova
miercuri, 9 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / SCMU Craiova nu a jucat mare lucru în deplasarea de la Rapid

Handbal (f) / SCMU Craiova nu a jucat mare lucru în deplasarea de la Rapid

Eșec fără drept la replică pentru echipa feminină de handbal. SCMU Craiova a pierdut cu scorul de 26-17 meciul disputat cu Rapid București, în deplasare, în etapa cu numărul 6 a Ligii Florilor. Oltencele au marcat doar 17 goluri în, poate, cel mai slab joc din actuala ediție a campionatului.

SCMU Craiova a jucat, practic, o singură repriză la București și s-a ridicat la nivelul așteptărilor în primele 30 de minute. Startul a fost unul bun, încrezător, cu oltencele la conducere, dar cam atât. După 10-9 la intrarea la cabine, tot ce a urmat a fost un joc agresiv și mult mai exact al rapidistelor., care au pus rapid în față pe tabelă o diferență liniștitoare. Partea și mai „dureroasă“ pentru fanii Craiovei a fost că echipa favorită a marcat un singur gol în ultimele 12-13 minute de joc, ceea ce a concretizat, practic, evoluția din meciul de miercuri. S-a încheiat 26-17, iar SCMU rămâne cu nouă puncte strânse în șase etape disputate.

SCMU Craiova: Zoqbi De Paula, Risovic – Mugosa 5, da Rocha 3, Dzaferovic 2, Iskit Caliskan 2, Bojicic 2, Dzaferovic 2, Pașcan 1, Blazevic 1, Moraru, Mozes, Popescu, Mihart, Tudorică. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Pentru SCMU va urma un meci pe teren propriu cu Zalău, săptămâna viitoare.

Citește și: FR Volei a anunţat echipa primei etape din Divizia A1! „Leii“, la putere!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS