11.6 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / România, prestaţie dezamăgitoare în faţa Elveţiei la Trofeul Carpaţi

Handbal (f) / România, prestaţie dezamăgitoare în faţa Elveţiei la Trofeul Carpaţi

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă fără drept de apel de echipa Elveţiei, cu scorul de 36-27 (16-16), sâmbătă, în ziua a doua a Trofeului Carpaţi, găzduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

România a avut un început bun de meci, a condus cu 4-1 şi 7-5, după care Elveţia a preluat controlul şi nu a mai cedat iniţiativa până la final. De menţionat că jucătoarele antrenate de Florentin Pera au ratat nu mai puţin de şase aruncări de la 7 metri (din nouă primite).

Golurile echipei României au fost înscrise de Bianca-Maria Bazaliu 6, Sorina Maria Grozav 5, Andreea Cristina Popa 4, Alisia Lorena Boiciuc 3, Iaroslava Burlacenko 3, Alicia-Maria Gogîrlă 2, Eva Kerekes 1, Corina Elena Romina Lupei 1, Ioana Rebeca Necula 1, Mihaela Andreea Mihai 1.

În celelalte meciuri ale zilei, Slovacia a dispus de Macedonia de Nord cu 29-27, iar Brazilia a învins Turcia cu 33-28.

Reamintim că în primul joc al turneului, România a trecut de Macedonia de Nord cu 36-25.

Elveţia ocupă primul loc, cu 4 puncte, urmată de Brazilia, 4 puncte, România, 2 puncte, Slovacia, 2 puncte, Macedonia de Nord, 0 puncte, Turcia, 0 puncte.

Duminică vor avea loc ultimele meciuri, Elveţia – Macedonia de Nord (ora: 12:30), Turcia – Slovacia (ora 14:30) şi România – Brazilia (ora 17:30).

Citeşte şi: Handbal (f) / România U16 a trecut de Slovenia la Trofeul Carpați! Finală tare cu Ungaria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS