21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisA început să-și regăsească forma! Simona Halep s-a calificat în sferturi la Cluj

A început să-și regăsească forma! Simona Halep s-a calificat în sferturi la Cluj

Se pare că Transylvania Open îi priește Simonei Halep. Sportiva noastră a făcut un nou meci bun și în optimile de finală ale turneului de la Cluj și s-a calificat, deja, în faza sferturilor de finală. Joi, Simona a trecut de rusoaica Gracheva în două seturi, scor 6-4, 6-2, după doar o oră și 14 minute.

Partida a început cu câte un break de fiecare parte, pentru ca apoi să se meargă cap la cap până la 3-2. Atunci a fost momentul decisiv al primului set, pentru că Halep a luat break-ul și s-a desprins pe tabelă. Serviciul i-a funcționat foarte bine și a trecut în avantaj la seturi după 6-4.

În actul al doilea, Simona a fost din nou mai agresivă pe serviciul advers și a obținut un nou break la scorul de 1-1. Adversara sa nu a mai contat în meci din acel moment, iar campioana noastră a luat punct după punct până a închis meciul (6-2).

În faza sferturilor de finală vom avea parte de un duel 100% românesc. Simona Halep o va întâlni pe Jaqueline Cristian, cea care a reușit surpriza și a eliminat-o în optimi pe Ajla Tomljanovic (7-6, 7-6).

Reamintim că în faza sferturilor de finală s-a calificat și Emma Răducanu, după 6-3, 6-4 cu Ana Bogdan. Irina Bara nu a reușit să acceadă mai departe în competiția de la Cluj, fiind învinsă clar de suedeza Peterson, scor 6-0, 6-3.

Citește și: Voleibaliştii de la SCMU nu îşi permit paşi greşiţi şi cu Steaua

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS