17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNici cu dureri nu stă deoparte! Rafa Nadal şi-a anunţat prezenţa şi la Wimbledon!

Nici cu dureri nu stă deoparte! Rafa Nadal şi-a anunţat prezenţa şi la Wimbledon!

Nimic nu îl opreşte! Rafa Nadal a anunțat că va fi prezent și la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, deși durerile resimțite nu îi dau dreptul să viseze la cucerirea unui titlu la All England Club.

Ibericul a câștigat al 14-lea Roland Garros având dureri teribile și evoluând mereu cu infiltrații, dar e gata de noi sacrificii pentru a își onora cartea de vizită. Chiar dacă anunțase în prealabil că nu va fi prezent la Wimbledon, marele campion spaniol s-a răzgândit.

După finala câștigată la Roland Garros, cu Ruud, Rafa a dezvăluit că va face tot ce depinde de el pentru a se afla într-o formă bună la al treilea Grand Slam al anului.

„Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul, dar am de gând să lupt pentru a reveni cât mai mulţi ani posibil. Wimbledon nu e un turneu pe care să vreau să îl ratez. Nimeni nu vrea să rateze Wimbledonul. Iubesc acest turneu, am obținut multe performanțe acolo, e o competiție care se bucură de tot respectul meu. Sunt gata să fiu prezent la Wimbledon. Dacă mă întrebați dacă voi putea să și câștig, nu vă pot da un răspuns clar. Vreau să mă impun, dar hai să vedem cum va funcționa tratamentul”, a spus Nadal.

Citeşte şi: Parisul, cucerit pentru a 14-1 oară de Nadal! Rafa, „regele“ absolut al tenisului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS