27.6 C
Craiova
joi, 4 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisZi cu emoţii! Halep luptă cu Badosa după ora 17.20 pentru un loc în sferturi la Wimbledon

Zi cu emoţii! Halep luptă cu Badosa după ora 17.20 pentru un loc în sferturi la Wimbledon

Simona Halep va juca meciul cu Paula Badosa (Spania, 4 WTA) luni, în jurul orei 17:30, pe Terenul Central de la Wimbledon, pentru un loc în sferturile de finală. Organizatorii au programat-o în sfârșit pe sportiva noastră pe Terenul Central, după ce a fost nevoită să joace primele trei meciuri pe terenurile secundare de la All England Club. 

Duelul dintre româncă și iberică, din optimile de finală, va începe după meciul Nick Kyrgios (Australia) – Brandon Nakashima (SUA) – ora 15:30. În ultimul meci al zilei pe Terenul Central se vor confrunta Rafael Nadal (Spania) și Botic van de Zandschulp (Olanda).

Halep a jucat pe Terenul 1 în runda inaugurală, iar în tururile doi și trei nu a mai fost programată nici măcar pe arena respectivă, evoluând pe Terenul 2! Terenul Central de la Wimbledon poate găzdui în jur de 15.000 de spectatori. 

Românca a ajuns în optimi după ce a trecut cu 6-4, 6-1 de Magdalena Frech (Polonia, 92 WTA), în timp ce Paula Badosa a trecut de Petra Kvitova (Cehia, 26 WTA), scor 7-5, 7-6(4).

Iberica țintește revanșa, după ce românca a învins-o în singurul meci direct, 6-3, 6-1 în turul secund la Madrid 2022. Dacă o răpune și de această dată pe Paula Badosa, Simona Halep va juca în sferturi cu câștigătoarea partidei Amanda Anisimova (SUA, 25 WTA) – Harmony Tan (Franța, 115 WTA).

Citeşte şi: Simona Halep: „Cred că joc un tenis frumos, adică loviturile sunt curate“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS