22.8 C
Craiova
joi, 3 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAutoteile Trophy debutează în weekend la Tenis Club Stănică

Autoteile Trophy debutează în weekend la Tenis Club Stănică

În perioada 7-11 octombrie, Autoteile Craiova, în colaborare cu Tenis Club Stănică şi Federaţia Română de Tenis, organizează o competiţie naţională importantă destinată juniorilor U10, U12 şi U14: Autoteile Trophy, ediţia a 5-a!

Competiţia de simplu feminin şi masculin va lua startul în acest weekend la Cârcea, la Tenis Club Stanică, str.Aeroportului, nr.278, com. Cârcea. Vor participa nu mai puţin de 60 de sportivi care se vor duela pentru premiile turneului, dar şi pentru trofeul pus în joc.

„S-au înscris copii valoroşi, din primii 10 la nivel naţional. Participarea va fi numeroasă, peste 60 de sportivi vor concura pentru trofeu şi premii. Vor fi premii însemnate, constând în vouchere pentru materiale sportive, iar fiecare participant va primi banană, baton de cereale şi băutură cu vitamine. Pentru orice sportiv contează mult continuitatea şi are nevoie de acest lucru în evoluţia lui.

Este important ca fiecare turneu de genul acesta să se desfăşoare anual, copiii şi-au făcut deja un plan, un program competiţional şi se bazează pe acest lucru. Pentru noi, totodată, este o onoare şi suntem bucuroşi că putem să oferim stabilitate în ceea ce priveşte organizarea competiţiilor la nivel naţional. În fiecare generaţie de copii identificăm vârfuri, sportivi extrem de valoroşi, care cu siguranţă ne vor reprezenta ţara la competiţiile internaţionale. Până acum ne-a fost dovedit că, din fiecare generaţie care a participat la turneele noastre, au apărut sportivi valoroşi care, în momentul de faţă, se află printre primii la nivel internaţional“, a declarat pentru GdS Victor Stănică, preşedintele clubului Tenis Club Stănică.

Fiind deja la ediţia a 5-a, Autoteile a demonstrat încă o dată că este implicat 100% în susţinerea performanţei tenismenilor României.

Citeşte şi: Niculescu şi Kichenok nu au mişcat în optimi la Beijing

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS