19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / CSM Craiova, locul 2 la finele turului Diviziei A masculin

Tenis de masă / CSM Craiova, locul 2 la finele turului Diviziei A masculin

În weekendul trecut a avut loc Turul Campionatul Național pe Echipe Seniori – Divizia A masculin și feminin. La masculin, competiţia s-a desfășurat la Odorheiu Secuiesc, iar printre participante s-a aflat şi CSM Craiova.

Clubul craiovean, avându-i în componență pe Poștoacă Gabriel, Anghel Patrick și Nedelcu Mihai (antrenor Nicoli Liviu), au trecut pe rând de: SCM Dunărea Giurgiu (3-0), CSA Steaua Bucureşti (3-1), CSM Bistrița (3-0), CS Tenis Club Dej (3-0), ACS Ardex Botoșani (3-1) şi CSS Sfântu Gheorghe (3-0). Singurul eşec a survenit în faţa formaţiei CSM Constanța (0-3). În urma acestor rezultate, CSM Craiova s-a clasat pe locul 2.

„Sunt mulțumit de rezultat, având în vedere că atât Nedelcu Mihai cât și Anghel Patrick sunt încă juniori. În luna februarie va avea loc returul, unde sunt convins că ne vom clasa pe același loc, fapt ce ne va da posibilitatea să jucăm în barajul pentru promovare în Superliga Națională“, a spus Liviu Nicoli, antrenorul echipei craiovene.

Fetele au încheiat turul pe patru

De partea cealaltă, la feminin, turneul s-a desfășurat la Bistrița. Echipa CSM Craiova, formată din Bărzoi Daniela, Popescu Luiza, Toma Angelica și Lazăr Eva s-a clasat pe locul 4 în tur, cu 4 victorii și 3 înfrângeri.

În luna februarie, CSM Craiova are ca obiectiv să se claseze tot în primele patru poziții, pentru a se califica în play-off-ul campionatului. De menţionat faptul că primele 3 echipe sunt alcătuite din jucătoare de valoare ale Lotului Național de Seniori și Tineret.

Citeşte şi: Tenis de masă / Pas cu pas spre baraj! CSU Craiova, pe locul doi după turul Diviziei B feminin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS