19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTeam Montage, cel mai mare turneu de tenis din Dolj, la Tenis Club Stănică

Team Montage, cel mai mare turneu de tenis din Dolj, la Tenis Club Stănică

Team Montage Internaţional U14 Championship este o competiţie internaţională, destinată juniorilor de până în 14 ani şi reprezinţă cel mai mare şi mai important eveniment de tenis din judeţul Dolj în 2024. Cea de-a doua ediţie a trofeului debutează în acest weekend şi se va desfăşura pe parcursul unei săptămâni (1-8 iunie).

Competiţia este organizată de catre Tenis Club Stănică, în colaborare cu Team Montage, Federaţia Europeană de Tenis, dar şi Federaţia Română de Tenis.

Vor fi probe şi de simplu şi de dublu, atât la băieţi, cât şi la fete, iar tablourile vor avea 32 de participanţi. Ordinea meciurilor va fi stabilită în cadrul unei trageri la sorţi.

Victor Stănică: „Ne bucurăm că putem organiza un turneu de asemenea anvergură“

Victor Stănică s-a arătat încântat de faptul că o asemenea competiţie importantă se va desfăşura la clubul Tenis Club Stănică. Acesta a vorbit cu GdS despre modul de desfăşurare a turneului. Totodată, Victor a menţionat marea majoritate a ţărilor care vor avea reprezentanţi în Bănie.

Este a doua ediţie a trofeului Team Montage, prietenii si partenerii noştri. Compania Team Montage reprezintă unul dintre cei mai mari susţinători ai tenisului de performanţă românesc. Atât eu, cât şi FRT dorim să le mulţumim acestora pentru susţinerea necondiţionată şi consistentă, dar şi pentru implicarea serioasă de care au dat dovadă. Licenţa pentru un astfel de turneu este dificil de obţinut. Ne bucurăm să putem organiza la noi în oraş un turneu de asemenea anvergură. Fără Team Montage si FRT, acest lucru nu ar fi fost posibil. Apreciem că îşi doresc să menţină această tradiţie a turneului internaţional şi în anii care urmează.

Vor fi probe şi de simplu şi de dublu, atât la băieţi, cât şi la fete. Tablourile vor fi de 32 de participanţi. Turneul va începe în weekend, iar probele de calificări sunt programate sâmbătă şi duminică. De luni, 3 iunie, se dă drumul meciurilor pe tabloul principal. Pe lângă competitorii români, vor participa o mulţime de sportivi din toate colţurile lumii, cum ar fi America, Australia, Elveţia, Spania, Germania, Ucraina, Moldova, Bulgaria etc. Suntem nerăbdători să vedem evoluând unii dintre cei mai buni sportivi ai României şi nu numai. Mi-ar plăcea ca un sportiv craiovean să reuşească să câştige acest trofeu“, a declarat pentru GdS Victor Stănică, preşedintele clubului Tenis Club Stănică.

Citeşte şi: Trofeul MaDonna Maria şi-a ales câştigătorii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS