20.9 C
Craiova
duminică, 7 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisStop în turul trei la Roland Garros! Gracheva, mai bună decât Irina Begu

Stop în turul trei la Roland Garros! Gracheva, mai bună decât Irina Begu

Irina Begu s-a oprit în turul trei la Roland Garros. Sportiva noastră a fost învinsă de Varvara Gracheva (ocupantă a locului 88 în clasamentul mondial). Clasată pe 127 în ierarhia WTA, Irina a cedat după o oră și 34 de minute de joc în fața sportivei care a ales să reprezinte Franța, scor 7-5, 6-3.

Pe arena Suzanne-Lenglen, Begu a salvat trei mingi consecutive de set în manșa inaugurală, la scorul de 5-4 pentru adversară, dar a cedat până la urmă la 6-5. Gracheva a condus cu 4-0 în setul secund, dar românca a fost aproape de a reveni. Ea s-a impus o dată pe serviciul adversarei, dar a ratat două mingi de rebreak în al șaptelea game, iar misiunea reprezentantei gazdelor a devenit ușoară. S-a încheiat 6-3, iar Irina a încheiat conturile cu Roland Garros la fel ca anul trecut, în aceeași fază a competiției.

Irina a avut probleme la punctele jucate cu al doilea serviciu (a câștigat doar două din zece) și a comis mai multe erori neforțate decât adversara (30-25).

Pentru prezența în turul al treilea, Begu va fi recompensată cu un cec în valoare de €158,000 și 130 de puncte în ierarhia WTA la simplu.

Varvara a ajuns pentru prima oară în optimile unui turneu de Grand Slam. Pentru ea urmează un duel cu învingătoarea meciului dintre rusoaica Mirra Andreeva (38 WTA / 17 ani) și americanca Peyton Stearns (62 WTA / campioană la WTA Rabat).

Citește și: Ruse și Kostyuk s-au distrat cu adversarele în primul tur de la Roland Garros

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS