19 C
Craiova
miercuri, 3 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCe surpriză frumoasă! Anca Todoni a obținut o victorie MARE la Wimbledon

Ce surpriză frumoasă! Anca Todoni a obținut o victorie MARE la Wimbledon

Venită din calificări, Anca Todoni a debutat cum nu se putea mai bine pe tabloul principal la Wimbledon. Românca a obținut calificarea spectaculoasă în turul doi de la All England Cup, după ce a învins-o în două seturi pe Olga Danilovic, scor 7-5, 6-1.

Sportiva clasată pe locul 142 în ierarhia mondială a învins-o în runda inaugurală pe Olga Danilovic (116 WTA), în urma unui meci ce a durat o oră și 23 de minute.

Românca a făcut un prim set bun, însă în care a cedat ușor câteva game-uri. În cele din urmă, a reușit să-și adjudece manșa cu 7-5. În actul secund Todoni a jucat senzațional și a închis disputa cu 6-1.

Pentru prezența în turul al doilea, Anca Todoni va primi un cec în valoare de £93,000. Ea s-a făcut, totodată, și de 70 de puncte în ierarhia WTA la simplu. În turul secund, Anca Todoni va întâlni câștigătoarea duelului dintre Caroline Dolehide (51 WTA) și Coco Gauff (2 WTA).

Pe lângă Anca Todoni, România mai are alte patru reprezentante la Wimbledon: Gabriela Ruse, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Sorana Cîrstea.

Citește și: Irina Begu nu a mişcat cu Lin Zhu şi a părăsit rapid Wimbledon-ul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS