28.7 C
Craiova
joi, 22 august, 2024
Știri de ultima orăSportTenisVestea pe care nu ne-o doream! Sorana Cîrstea se retrage, pentru moment, din tenis

Vestea pe care nu ne-o doream! Sorana Cîrstea se retrage, pentru moment, din tenis

Sorana Cîrstea ne-a oferit o veste neplăcută în această zi. Sportiva a declarat că se va retrage din tenis pentru o perioadă nedeterminată, din cauza unor probleme medicale. Cîrstea a dezvăluit că durerile pe care le simte o chinuie de aproximativ cinci lune de zile și că a ajuns în punctul în care nu se mai poate antrena din această cauză.

Locul 31 WTA a făcut o postare pe contul personal de Instagram, în care a vorbit despre întreaga situație și în care a povestit că nu mai poate nici măcar să se antreneze din cauza durerilor.

„Salutare tuturor! În ultimele cinci luni m-am luptat cu fasceita plantară severă. Am făcut tot posibilul pentru ca eu să joc și să nu ratez nici măcar un turneu important. Dar am ajuns la punctul în care durerea este insuportabilă, îmi este foarte greu să mă antrenez și singura soluție rămasă este o pauză mai lungă. Nu știm momentan cât timp va dura recuperarea, dar voi face tot posibilul să revin pe teren cât mai curând posibil. De asemenea, vreau să-mi exprim recunoștința pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat. Cu dragoste, Sori”, a scris Sorana Cîrstea.

Fasceita plantară este una dintre cele mai frecvente cauze ale durerii de călcâi și implică inflamația unei benzi groase de țesut, care trece prin partea inferioară a piciorului și conectează osul călcâiului la degetele de la picioare (fascia plantara).

Citește și: Niciun român în sferturile de la Iași Open! Crețu și Boitan au clacat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS