26.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAlcaraz, emoţionat la interviu: „Este un vis să câștig acest trofeu!“

Alcaraz, emoţionat la interviu: „Este un vis să câștig acest trofeu!“

Carlos Alcaraz a câștigat titlul la Wimbledon, după finala perfectă cu Novak Djokovic. La finalul confruntării, Carlitos a venit extrem de emoționat la interviul de pe teren. Cu trofeul în brațe, ibericul a avut un discurs extrem de sincer, mărturisind că trăiește un vis în această perioadă de glorie.

„Sincer, este un vis pentru mine să câștig acest trofeu. Am dat un interviu când aveam 11 ani. Am spus că visul meu este să câștig Wimbledon-ul. Îmi repet visul. Vreau să merg mai departe. Evident, este un sentiment minunat să joc pe acest teren frumos. Să ridic acest trofeu uimitor. Pentru mine acesta este cel mai frumos turneu, cel mai frumos teren… și cel mai frumos trofeu.

Este ceva enorm pentru mine să fac parte din acei jucători care au reușit să câştige şi Roland Garros şi Wimbledon în acelaşi an. Mă bucur foarte mult să fiu la aceeași masă cu Novak. Campionii uriași au făcut-o. Eu nu mă consider încă un campion ca ei. Voi încerca să continui să-mi construiesc drumul și călătoria. Este un moment uriaș pentru mine”, a declarat Alcaraz, emoţionat.

Carlos Alcaraz este cel mai tânăr jucător din Era Open care a câștigat turneele de simplu masculin de la Roland Garros și Wimbledon într-un an calendaristic. După Roger Federer, Carlos Alcaraz este al doilea jucător din Era Open care câștigă primele patru finale de simplu masculin la turneele de Grand Slam.

Citeşte şi: Novak Djokovic: „Am jucat împotriva celui mai bun jucător din lume!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS