21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisJaqueline Cristian a jucat perfect cu Bronzetti și e în sferturi la Palermo

Jaqueline Cristian a jucat perfect cu Bronzetti și e în sferturi la Palermo

Jaqueline Cristian (26 de ani, 66 WTA) a învins-o pe italianca Lucia Bronzetti (25 de ani, 70 WTA), scor 6-3, 6-2, și s-a calificat în „sferturile” turneului de 250 de puncte de la Palermo.

Sportiva noastră pornea cu avantaj moral în fața Luciei Bronzetti. Se mai înfruntaseră de două ori. Jaqueline se impunea de fiecare dată, la Karlsruhe, în 2021, pe zgură, și la Wimbledon, în 2023, pe iarbă.

Jaqueline Cristian, care are acum 4-0 în meciurile directe cu Bronzetti (25 ani, 70 WTA), şi-a asigurat un cec de 5.750 de euro şi 54 de puncte WTA.

„Am fost foarte concentrată. Știam că am o adversară grozavă și că trebuie să fiu la cel mai înalt nivel. A fost un meci complicat și sunt foarte fericită pentru victorie. Este foarte cald, umiditate este foarte mare. Dar e mai bine la ora asta. Nu prea îmi plac condițiile din timpul zilei. E și mai cald“, a spus Jaqueline.

În sferturile de finală, Jaqueline va juca împotriva chinezoaicei Qinwen Zheng (7 WTA). Reamintim că Irina Begu va juca în sferturi contra americancei Ann Li (24 ani, 127 WTA), care a învins-o cu 7-5, 7-5 în 2021, la Tenerife, în sferturi.

Citește și: Irina Begu continuă jocul bun de la Palermo! Victorie cu Rus şi calificare în sferturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS