6.2 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAna Bogdan, înainte de debutul la JO: „Este un moment deosebit pentru mine!“

Ana Bogdan, înainte de debutul la JO: „Este un moment deosebit pentru mine!“

Ana Bogdan, una dintre reprezentantele României la Jocurile Olimpice de la Paris, și-a aflat joi adversara din primul tur al celei mai importante competiții sportive din lume. După tragerea la sorți, aceasta a avut o reacție sinceră, explicând că dorește să se bucure din plin de acest moment, fiind la prima sa participare din carieră.

„Nu ştiu dacă tragerea la sorţi a fost bună sau nu pentru mine. Vreau să mă focusez pe ceea ce am de făcut în fiecare zi, să mă pregătesc din toate punctele de vedere şi să joc un tenis foarte bun. Cred că m-am mai antrenat împreună cu ea, dar de jucat nu am mai jucat. Cu Jasmine mă înţeleg foarte bine. Sunt fericită şi plină de seninătate, pentru că pentru mine este prima participare la Jocurile Olimpice. Mă inspir de la ceilalţi sportivi mari ai lumii şi ai României. Este un moment deosebit pentru mine“, a spus Ana Bogdan, citată de Eurosport.

Adversare complicate

România va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de la Paris, la tenis de câmp, de Irina Begu, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian la simplu, iar dublu vom avea două perechi în concurs: Begu / Niculescu și Bogdan / Cristian. 

Irina Begu se va duela cu Iga Swiatek (cap de serie 1), Ana Bogdan va da piept cu Jasmine Paolini (cap de serie 4), iar Jaqueline Cristian o va întâlni pe Garcia, după ce Rybakina s-a retras pe ultima sută de metri.

În competiția de dublu feminin, Irina Begu și Monica Niculescu vor juca în prima rundă împotriva perechii formate din Su Wei Hsieh și Chia Yi Tsao (Taipeiul Chinezesc), în timp ce Ana Bogdan și Jaqueline Cristian vor da piept cu alte asiatice, niponele Ena Shibahara și Shuko Aoyama.

Citește și: Veste bună pentru Jaqueline Cristian! Rybakina s-a retras de la JO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS