19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCu o mână pe titlu! Irina Begu va juca cu trofeul pe masă la Montreux

Cu o mână pe titlu! Irina Begu va juca cu trofeul pe masă la Montreux

Irina Begu s-a calificat astăzi în finala turneului Challenger de la Montreux, după ce a învins-o pe Darja Semenistaja cu 6-1, 6-2. Românca nu a pierdut niciun set în drumul spre finală, acolo unde își va afla adversara în această seară.

Partida cu letona a fost una fără istoric, dominată total de sportiva noastră. Begu a servit doi ași și a avut doar două duble greșeli, încheind partida cu un oprocentaj de 75% al punctelor câștigate cu primul serviciu și de 73% al punctelor câștigate cu al doilea serviciu, notează Eurosport.

Scorul între cele două este acum 2-1 în favoarea româncei. Semenistaja a câştigat cu 3-6, 6-3, 6-4, în sferturi la Valencia, iar Begu şi-a luat revanşa la Hamburg, în primul tur, cu 6-3, 6-2, ambele anul acesta.

Irina Begu nu a pierdut niciun set la Montreux, acolo unde le-a învins rând pe rând pe Celine Naef, Laura Pigossi, Polina Kudermetova și Darja Semenistaja.

În ultimul act, Irina va da peste învingătoarea partidei dintre Nuria Parrizas Diaz (Spania) și Petra Marcinko (Croația).

Citește și: Ostapenko și Kichenok au cucerit trofeul US Open la dublu feminin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS