11.7 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNouă românce au intrat pe tabloul principal de la Ţiriac Trophy

Nouă românce au intrat pe tabloul principal de la Ţiriac Trophy

Nu mai puţin de nouă românce au intrat direct pe tabloul principal de simplu al turneului Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125), care va debuta luni la Bucureşti, potrivit tragerii la sorţi efectuate duminică.

Irina Begu, campioana din 2022, este a treia favorită şi va debuta contra Cristinei Dinu. Anca Todoni a fost desemnată cap de serie numărul cinci şi va juca în prima rundă contra slovenei Dalila Jakupovic. 

Patricia Ţig şi Irina Bara se vor înfrunta într-un duel românesc. 

Maria Sara Popa o va înfrunta pe principala favorită, argentinianca Maria Carle, Ilina Amariei va primi replica portughezei Francisca Jorge în primul tur, Georgia Crăciun va juca împotriva olandezei Anouk Koevermans, iar Miriam Bulgaru o va întâlni pe elveţianca Simona Waltert.

Pe tablou se află şi jucătoarea americană de origine română Maria Mateaş, care va juca în prima rundă contra grecoaicei Despina Papamichail.

Germanca Tamara Korpatsch, câştigătoarea turneului Transylvania Open (WTA 250) în 2023, este a doua favorită la Bucureşti şi va debuta contra unei jucătoare venite din calificări.

Cea de-a treia ediţie a turneului WTA Ţiriac Foundation Trophy, dotată cu premii în valoare de 115.000 dolari şi 160 de puncte WTA (pentru învingătoare) şi organizată de Fundaţia Ţiriac în colaborare cu Federaţia Română de Tenis, se desfăşoară în perioada 8-15 septembrie, pe zgura de la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Citeşte şi: Canotaj / „Tesekkurler“, România! Nouă medalii de aur pentru tricolori la CE U23 din Turcia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS