14 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMiriam Bulgaru, calificare frumoasă în optimile Ţiriac Trophy

Miriam Bulgaru, calificare frumoasă în optimile Ţiriac Trophy

Miriam Bulgaru s-a calificat fără emoţii în optimile de finală ale turneului Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari şi găzduit de Centrul Naţional de Tenis. Românca a dispus de italianca Nicole Fossa Huergo cu scorul de 6-1, 6-3 într-o oră şi 11 minute.

Iniţial, Bulgaru trebuia să joace în primul tur cu elveţianca Simona Waltert, dar forfait-ul favoritei numărul doi, germanca Tamara Korpatsch, a dus la modificări pe tablou.

Miriam Bulgaru şi-a asigurat un cec de 2.000 de dolari şi 15 puncte WTA, iar în turul secund o va înfrunta pe Dejana Radanovic (Serbia) sau pe Justina Mikulskyte (Lituania).

Georgia Crăciun a pierdut repede

Georgia Crăciun, prima jucătoare din România intrată în concurs la Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125), a fost eliminată încă din primul tur. Ea a cedat în faţa olandezei Anouk Koevermans cu 6-2, 7-5, după aproape două ore de joc (1 h 48 min).

Koevermans (20 ani, 246 WTA) va juca în optimile de finală cu învingătoarea dintre Anca Todoni, a cincea favorită, şi slovena Dalila Jakupovic.

Citeşte şi: E gata! Irina Begu a pus mâna pe trofeul de la Montreux

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS